Viorica Susanu – stewardesa Blue Air pentru o zi

BUCURESTI - 18 iulie 2005

Comunicat tip General in Sport

Canotoarea Viorica Susanu a decis sa incerce pentru o zi o noua meserie.
Compania aeriana Blue Air a “angajat-o” ca stewardesa pentru cursa Bucuresti-Roma-Bucuresti din 13 iulie a.c.

Viorica Susanu – stewardesa Blue Air pentru o zi

Viorica Susanu, pe care colegele o alinta cu numele de Julia Roberts a Romaniei, a avut dintotdeauna curiozitatea de a incerca aceasta meserie:

“Cred ca foarte multe femei s-au gandit macar o data cum s-ar simti ca stewardese. Este un adevarat mit in jurul acestei meserii. Dincolo de mit insa am gasit si asemanari cu sportul pe care-l practic: seriozitate, profesionalism si spirit de echipa. Dupa retragerea mea definitiva din competitiile sportive m-am gandit la postura de stewardesa ca fiind una din alternative. A fost o zi interesanta penrtu mine, am avut si un pic emotii, mi-a placut sa fac parte din echipa Blue Air si sa pot intra in contact direct cu pasagerii..” ne marturiseste zambind si emotionata Viorica Susanu.

Romanca, tripla medaliata cu aur la Jocurile Olimpice si detinatoare a 5 titluri mondiale, s-a comportat cu acelasi profesionalism si in noua meserie de stewardesa: cu gratie si siguranta, canotoarea a reusit sa castige increderea pasagerilor si a companiei Blue Air, care i-a facut, la sfarsitul zilei, o oferta ferma de contract.

Despre Blue Air

Blue Air Transport Aerian este singura companie aeriana low-cost 100% romaneasca.

Obiectivul companiei Blue Air este de a transforma calatoriiile aeriene intr-un serviciu cu adevarat accesibil tuturor categoriilor de calatori: biletul de avion este cu atat mai ieftin cu cat este cumparat mai din timp.

Aeronavele Boeing 737 cu care sunt operate cursele Blue Air decoleaza si aterizeaza pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa.

Adina Camara
Director Marketing
Blue Air
adina.camara@blue-air.ro