Blue Leaf Multimedia a lansat noul site AdPrint Festival

BUCURESTI - 26 octombrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Blue Leaf Multimedia a lansat impreuna cu Millenium Communications site-ul celei de a 7-a editii a Festivalului European de Publicitate AdPrint, www.adprint.ro.

AdPrint este unicul festival de publicitate din Europa in cadrul caruia sunt premiate cele mai bune lucrari din publicitatea pe suport tiparit. Blue Leaf Multimedia a realizat pentru al treilea an consecutiv site-ul festivalului AdPrint care permite printre altele inscrierea lucrarilor in concurs si desfasurarea on-line a primei faze a jurizarii.

“Credem cu tarie in puterea comunicarii interactive la fel cum credem in creativitate si spirit de echipa ca fiind elemente cheie in valorificarea acestei puteri. Sunt valori comune care ne aduc alaturi de AdPrint pentru al treilea an consecutiv. Si mai sunt bineinteles petrecerile.”
Vlad Ivan / Managing Partner, Blue Leaf Multimedia

Alte proiecte cu impact social in care suntem implicati sunt Internetics - singurul festival romanesc de comunicare digitala si Gala Societatii Civile - eveniment anual de recunoastere a excelentei in domeniul activismului social.

AdPrint Festival, Internetics si Gala Societatii Civile sunt evenimente Millenium Communications.

Despre Blue Leaf Multimedia


Diana Mardarovici
PR Assistant
Blue Leaf Multimedia
diana@blueleaf.ro