McAfee Total Protection -protectie totala: anti-malware/ virus/ spam/ hacking; criptare a documentelor, protejarea identitatii.

BUCURESTI - 23 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Internet

McAfee Total Protection 2012 iti asigura protectie anti-virus, anti-malware completa si in timp real, filtru anti-spam, firewall, control parental, back-up automat in cloud si seif digital criptat, protectie pentru PC-ul si reteaua ta impotriva furtului de date personale.

McAfee Total Protection

McAfee Total Protection

Cu o singura licenta McAfee Total Protection 2012 poti proteja in mod avantajos pana la 3 PC-uri sau laptopuri. Securizeaza-ti datele cu solutiile premiate McAfee de ultima generatie, asigura-te ca esti protejat!

Cu ajutorul firewall-ului, McAfee blocheaza accesul nedorit si nu permite furtul de date personale. Programele software folosite de catre cyber-criminali pentru a accesa PC-ul tau nu vor avea acces, datorita firewall-ului care protejeaza atat intrarea cat si iesirea catre si din calculatorul tau.

Navighezi pe Internet si faci cumparaturi in siguranta datorita semnalelor vizuale colorate, care iti indica daca site-urile sunt de incredere sau nu.

Pentru ca multe persoane apeleaza la McAfee cand deja pe statiile lor exista o amenintare, McAfee lucreaza pentru a elimina amenintarile, inca din momentul in care il instalezi; ''scanarea la instalare'' este de un real ajutor pentru statia/laptopul tau.

Orice dispozitiv de storage (flash drive/USB stick, hard extern, etc) poate transmite amenintari dintr-un sistem in altul. McAfee le scaneaza si nu permite conectarea daca pe acestea exista virusi, troieni, sau alte amenintari.

Controlul parental oferit de catre McAfee Total Protection iti permite sa stabilesti reguli de folosire a internetului pentru copiii tai, in functie de varsta copilului, diferite categorii sau preferinte proprii. Aceasta caracteristica iti permite sa trasezi limite de navigare pe internet pentru copilul tau, pentru a-i putea controla timpul petrecut pe Internet si in acelasi timp, sa-i si poti verifica activitatea pe Internet.

Protejeaza-te cu McAfee Total Protection 2012 si te poti juca in siguranta, poti lucra, socializa sau te poti relaxa online, fara sa fii expus riscurilor.

Pentru demo accesati:

http://home.mcafee.com/store/total-protection

Pentru a cumpara, a cere informatii despre stocuri si preturi :  http://www.bluesoftserv.ro/contact

Despre Blue Soft Serv

Blue Soft Serv este distribuitor unic in Romania al solutiilor McAfee retail/ box :
McAfee® All Access
McAfee Total Protection
McAfee Internet Security
McAfee AntiVirus Plus
McAfee Family Protection