Protejeaza-ti infrastructura IT, cu doar 2,33 USD/ luna

BUCURESTI - 2 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Platesti 27,98 USD / an si beneficiezi de: AntiVirus + Anti-Spyware + Desktop Firewall + SiteAdvisor + Web Filtering + update-uri de securitate automatizate + upgrade-uri automatizate + McAfee SecurityCenter

Protejeaza-ti infrastructura IT, cu doar 2,33 USD/ luna

Achizitioneaza McAfee Endpoint Protection SaaS la pretul de 27,98 USD / an / statie si vei beneficia de: AntiVirus + Anti-Spyware + Desktop Firewall , SiteAdvisor + Web Filtering + update-uri de securitate automatizate + upgrade-uri automatizate + McAfee SecurityCenter (consola de management).

McAfee Security-as-a-Service asigura prin tehnologia cloud, protectie completa pentru terminale, e-mail, web si network , reducand astfel din timp, efort si costuri, in cadrul departamentului IT.

McAfee Endpoint Protection SaaS se adreseaza mediului de small business – fara investitii in infrastuctura hardware/software, ofera protectie integrata si un management simplificat. Licenta este activata simplu, prin primirea unui mesaj e-mail de confirmare a subscriptiei.

McAfee SecurityCenter (consola de management) este web-based si prin intermediul ei, se asigura rapoarte si se configureaza politicile de securitate.

Perioada de valabilitate: iunie-decembrie 2014

Produs eligibil: McAfee SaaS Endpoint Protection, TSBECE-AA-AP, 1 an licenta + 1 an support.Comanda minima pentru acest produs: 2 terminale (27,98 USD X 2 =55,96 USD / 1 an / 2 statii.

Comanda maxima pentru acest produs: 25 terminale (27,98 USD X 25= 699,50 USD / 1 an / 25 statii

Clienţi eligibili: client persoana juridica.

Solutiile de securitate McAfee, certificate la nivel mondial, sunt disponibile atat ca solutii on-premise

cat si ca optiune cloud-based – Security-as-a-Service. Toate aceste produse au fost dezvoltate astfel incat sa poata oferi optiuni flexibile, aliniate la prioritatile fiecarui tip de business.

De la companii mici si pana la clienti precum Departamentul de Aparare al SUA, solutiile McAfee dedicate mediului de business sunt dezvoltate pe o tehnologie unitara, pentru a fi implementate cu succes, indiferent de marimea companiei.

Blue Soft Serv este primul Partener din Romania certificat pentru solutiile SaaS, in cadrul Programului McAfee de Servicii de Securitate. Astfel, incepand cu luna martie a.c., companiile care sunt protejate prin solutiile  McAfee Security-as-a-Service, au in Blue Soft Serv un partener de incredere, certificat, un real ajutor pentru personalul IT , pentru un management eficient al solutiilor SaaS de la McAfee.

Clientii nostri ne-au devenit parteneri; impreuna, in cei 10 ani de activitate in piata de servicii IT dedicate mediului de business,am reusit sa raspundem tuturor provocarilor, sa dezvoltam relatii profesionale durabile.

Produsele McAfee Security-as-a-Service sunt: McAfee Security for Business, McAfee SaaS Endpoint & Email Protection Suite, McAfee SaaS Endpoint Protection Suite, SaaS Email Protection, McAfee SaaS Email Encryption , McAfee SaaS Email Archiving, McAfee SaaS Email Protection & Continuity , McAfee SaaS Web Protection.

Despre Blue Soft Serv

Compania Blue Soft Serv a fost infiintata in 2004 cu un capital 100% romanesc - o echipa tanara, dinamica si flexibila care ofera o gama larga de servicii si produse IT pentru companii mici si mijlocii.
Pentru toate produsele comercializate, oferim si serviciile aferente de instalare si mentenanta. Compania este service provider si reseller autorizat pentru : Kerio, McAfee, SonicWALL, Juniper, Blue Coat, Canon, etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blue-soft-serv/protejeaza-ti-infrastructura-it-cu-doar-2-33-usd-luna