Peste 2000 de apartamente romanesti se vor vinde la Fiera Immobiliare la Milano

BUCURESTI - 22 octombrie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Peste 2.000 de apartamente romanesti se vor vinde la Fiera Imobiliare la Milano in cadrul Expozitiei imobiliare romanesti de la Milano in Italia, exclusiv pentru ofertele dezvoltatorilor imobiliari din Romania, expozitie business to business, cu caracter de lunga durata, minim 9 luni cu posibilitatea sa se prelungeasca.

Peste 2000 de apartamente romanesti se vor vinde la Fiera Immobiliare la Milano

Organizarea Expozitiei se va desfasura intr-o locatie deosebita la Milano, in cadrul Fiera Milano, pe o suprafata de 900 mp impartita in 30 de standuri.
Participarea dezvoltatorilor imobiliari din Romania se va desfasura in serii de 4 luni, cu ansambluri rezidentiale de minim 200 apartamente.
Vor fi invitati sa participe in cele 10 standuri rezervate dezvoltatorilor imobiliari, doar ansamblurile din marile orase din Romania, de real interes si deasemenea sunt puse la dispozitie 20 de standuri pentru terenurile cu proiect, foarte cautate in acest moment de catre investitorii din Europa. Pentru terenuri cu proiect se intelege un proiect bine pregatit a unui teren intravilan cu o destinatie precisa (rezidential, industrial, office, comercial), cu PUZ , PUD, aurtorizatie de constructie si macheta, cu valori de minim 5 milioane de Euro.
Rolul Expozitiei imobiliare este sa intalneasca cererea cu oferta din industria imobiliara, adica ofertele de proiecte imobiliare, terenuri in dezvoltare sau apartamente din ansamblurile rezidentiale din Romania pentru a fi cumparate de investitorii italieni, corporatii, companii ce vor intra in viitorul apropiat pe piata din romania in diverse domenii si au necesitatea sa achizitioneze apartamente pentru angajatii lor expati ca locuinte de serviciu.
Tranzactiile se vor face direct de catre compania Bluehouse Imobiliare printr-un sistem modern de ofertare, prin intermediul private banking (promotorii financiari italieni), motorul intregului mecanism de contactare a investitorilor italieni.
Promotorii financiari italieni vor fi cei care vor consulta ofertele imobiliare din cadrul expozitiei si vor propune investitorilor italieni in ce anume sa investeasca.
Mentionam ca doar in Italia sunt de 22.000 de promotorii financiari, iar fiecare promotor financiar are in portofoliul sau intre 60 si 80 de investitori italieni, carora le va propune sa investeasca in ofertele imobiliare din cadrul Expozitiei imobiliare romanesti de la Milano.
Colaborarea cu partenerul nostru din Italia, companie ce este de aproape 30 ani in domeniul real estate, unde experienta in domeniul consultantei imobiliare cat si cunostintele din domeniu expozitiilor, va promova si va determina participarea investitorilor din Italia la Expozitia imobiliara de la Milano.

Despre Bluehouse Imobiliare

Expozitia se va face in Timisoara, Arad, Iasi, Brasov, Bucuresti, pentru atragerea de investitori in vederea recalificarii terenurilor din jurul oraselor.
fiimm.milano@tiscali.it

Fiera Milano

+40.756.388.146

+40.372.931.531