Intra in magia cadourilor de Craciun la Boogie Shop

BUCURESTI - 14 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Boogie Shop, un magazin unic in Bucuresti cu obiecte 100% „handmade” in Romania, anunta deschiderea sezonului de cumparaturi si cadouri de Craciun printr-o multitudine de obiecte din materiale ecologice, realizate manual de catre artisti din toata tara.

Intra in magia cadourilor de Craciun la Boogie Shop

Va invitam sa luati parte la magia cadourilor de Craciun alaturi de Boogie Shop. Printre surprizele aduse de Boogie Shop se numara decoratiuni pentru pomul de iarna, clopotei din foi de porumb si din paie, ingerasi din ceramica, coronite, vase din ceramica pictata, dar si bijuterii precum coliere din margele pictate, cercei, brose.

'Special pentru sezonul de Craciun am dorit sa aducem din toata tara o mica parte din spiritul traditional al sarbatorilor, prin creatiile artistilor din Sighisoara, Odorheiul Seciuesc, Targul Mures, Gorj, obiecte din materiale 100% ecologice precum clopotei din foi de porumb si din paie, ingerasi din ceramica, coronite, toate acestea avand preturi cuprinse intre 5 si 38 Ron' a declarat Luica Gheorghiu, managing partner.

Marea noutate a sezonului sunt jucariile decorative din lemn natur sau pictat cu vopsea non-toxica, pe baza de apa, figurinele din ceramica, ingerasii sau clovnii pentru decorarea camerei copilului, ce incanta prin simplitate si frumusete ochiul inocent al acestora, dar si al copilului ce inca salasluieste in sufletul matur al fiecaruia dintre noi. Aceste produse se gasesc in magazin cu preturi cuprinse intre 16 si 155 Ron.

Despre BOOGIE ART SRL

Boogie Shop este un magazin unic in Bucuresti, cu obiecte lucrate manual de peste 20 de artisti plastici din Bucuresti, Cluj, Iasi, mesteri populari din Sighisoara, Odorheiul Seciuesc, Targul Mures, Gorj, dar si de catre atelierele de olarit din Banat. Magazinul este localizat pe Calea Victoriei nr. 101, in gang la Fantana, vizavi de Teatrul Act.
Lucia Gheorghiu - managing partner
boogie@boogie-shop.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boogie-art-srl/intra-in-magia-cadourilor-de-craciun-la-boogie-shop