HelloRomania Umple Hotelurile

Brasov - 26 aprilie 2010

Comunicat tip General in Turism

Int-o perioada in care unitatile de cazare se bat pentru fiecare potential client ,portalul de rezervari hoteliere www.HelloRomania.eu si-a targetat pentru anul acesta o crestere a rezervarilor trimise catre unitatile publicate pe site cu aproximativ 60 % mai mare decat anul precedent .

Int-o perioada in care unitatile de cazare se bat pentru fiecare potential client ,portalul de rezervari hoteliere www.HelloRomania.eu si-a targetat pentru anula cesta o crestere a rezervarilor trimise catre unitatile publicate pe site cu aproximativ 60 % mai mare decat anul precedent .
Situatia financiara existenta a facut ca ofertele pentru turismul intern sa fie aprig dezbatute pe piata agentiilor de turism si nu numai .

Poate va veti intreba cum este posibiul acest lucru intr-o perioada aflata inca sub recesiune ? Ei bine, daca privim in interior vom descoperi un portal bine structurat si organizat, disponibil in mai mult de 30 de limbi cu o exacta expunere a ofertelor pe motoarele de cautare straine ,dar si o echipa tanara si ambitioasa in tot ceea ce intreprinde .

`Fiecare Hotel,Pensiune sau Vila primeste suportul nostru maxim in conceperea si publicarea lor pe site .Avem in departamentul de customer service o echipa imprtita pe zonele tarii , fiecarei unitati hoteliere fiindu-i alocata o persoana disponibila pe email,tel,sau online.` a precizat d-nul Daniel Oprescu cofondatorul site-ului .
Promovarea calitativa a ofertelor de cazare prin prezentarea unor oferte mult mai targetate, mai restranse pare a fi tendinta generala in turism. Ajungem astfel acolo unde raportul benefic calitate-pret reprezinta motive intemeiate pentru un turist de a-si achizitiona sejur/vacanta prin www.HelloRomania.eu

Cum incepe colaborarea cu un site precum www.HelloRomania.eu ?

In primul rand trebuie acceptata ideea ca acolo unde nu te pricepi indeajuns, e bine sa-i lasi pe altii sa faca treaba in locul tau . Raportat la HelloRomania , acest lucru se concretizeaza prin inscrierea graturia pe site a oricrei unitati de cazare care indeplineste standardele impuse ,urmand ca apoi sa fie promovata intern si international fará nici un cost din partea ultimei avand ca scop final gasirea clientilor pentru respectiva unitatea de cazare .
Practic,daca ne luam dupa statistici acestea arata un aflux de 90% turisti straini adusi de www.HelloRomania.eu catre unitatile hoteliere romane.
Marele avantaj consta in faptul ca rezervarile primite prin www.HelloRomania.eu sunt garantate cu cardul de catre clienti ,iar efortul este rasplatit cu un comision de 12 % pentru orice rezervare confirmata !
Poate ca asa se explica un nr de 900 de unitati online la mai putin de 1 an de la lansare care au ales ca partener de vanzare www.Helloromania.eu

O companie romaneasca care promoveaza turismul romanesc si o face bine !

Despre BOOKING NET SRL

www.HelloRomania.eu este un portal 100% Romanesc creat si administrat de firma Booking Net SRL, ce isi propune sa devina liderul national al serviciilor online de rezervari hoteliere, prin oferirea unor servicii eficiente, placute si economice clientilor nostri.
SC Booking Net SRL
Brasov
Laurentiu Nedelea
laurentiu@HelloRomania.eu