Concurs „Cititor de cursă lungă” – 10 premii puse la bătaie

BUCURESTI - 16 octombrie 2019

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Retail

Librăria online Bookzone ridică cititul la rang de artă și susține această pasiune prin toate mijloacele posibile, de la prețuri reduse, la concursuri cu mize mari. Acestea fiind spuse, anunțăm cu entuziasm că s-a dat startul Concursului „Cititor de cursă lungă”, unde 10 dintre clienții Bookzone vor putea câștiga premii în valoare de 3.000 de lei fiecare!

Concursul „Cititor de cursă lungă” se va desfășura în perioada 15 octombrie – 19 decembrie, până la orele 00:00. Pentru cei care se mândresc cu biblioteci pline și nu cu hainele de firmă, Bookzone pune la bătaie 10 premii și-anume: pachete de cărți livrate gratuit, timp de un an!

Tot ce trebuie să facă pentru a fi unul dintre câștigători, participantul trebuie doar să fie pasionat de cărți! Detaliile legate de concurs sunt disponbile pe site-ul Bookzone: http://bookzone.ro/concurs-2019

Dat fiind că la editura Bookzone se coace de zor și se pregătesc peste 50 de lansări de carte, câștigătorii concursului „Cititor de cursă lungă” vor primi acasă toate aparițiile editurii gratuit, până pe 20 decembrie 2020.

Mai mult decât atât, pentru că premiile constau în cărți, câștigătorii vor primi lunar cele mai noi și interesante titluri, începând cu perioada Crăciunului, pentru ca bucuria să fie și mai mare!

Fidelitatea se răsplătește la Bookzone, iar premiile sunt mai mult decât savuroase, pentru pasionații de lectură!

Vă invităm cu drag să participați la concursul „Cititor de cursă lungă” unde aveți posibilitatea de a câștiga cărți ce vă vor îmbogăți biblioteca!

Despre Bookzone

Bookzone este o editură ce se mândrește cu rezultate excepționale în doar 4 ani de activitate: peste 40 de titluri publicate și peste 600.000 de exemplare vândute. Cifrele acestea au fost atinse datorită valorilor bine împământenite, precum: transparență, disciplină, organizare, dar mai ales pasiune!

www.bookzone.ro