Actualizare ListaFirme 2013

BUCURESTI - 8 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Retail

Borg Design pune la dispozitia companiilor baza de date cu firmele active din Romania sub forma de CD (versiunea 9.1.0 martie 2013) dar si prin intermediul website-ului actualizat permanent: www. listafirme .ro

CD ListaFirme versiunea 9.1.0

Incepand cu luna martie 2013 a devenit disponibila versiunea 9.1.0 a CD-ului ListaFirme, editie care contine toate firmele active din Romania, date de contact ale acestora (telefon, fax, mobil, email, web) si informatii financiare.

In prezent numarul firmelor active este de 609.361 si comparativ cu datele din ultima versiune observam ca numarul firmelor iesite din functiune/aflate in faliment a crescut ingrijorator ajungand in 2013 la 34.517 de firme.

Aceste date pot reprezenta un semnal de alarma si in acelasi timp si o oportunitate de a va consolida afacerea prin efectuarea unor schimbari privind strategia afacerii dumneavoastra. Folosirea unei baze de date actualizate reduce semnificativ costurile dar si timpul necesar contactarii firmelor care va intereseaza.

Pe listafirme.ro puteti efectua selectii, targeta in functie de criteriile dorite, realiza operatiuni cu liste si in plus aveti si posibilitatea de a genera statistici care va vor facilita activitatile de promovare si monitorizare.

Intr-un climat economic nefavorabil, acuratetea datelor a devenit extrem de importanta mai ales cand se iau decizii care privesc in mod direct evolutia financiara a companiei.

Portalul listafirme.ro ofera managerilor noi oportunitati de dezvoltare a afacerii prin acces direct la toate companiile din tara. Astfel, membrii ListaFirme pot afla pe ce loc se situeaza in domeniul lor de activitate, cine sunt concurentii lor si care sunt rezultatele financiare inregistrate de catre partenerii de afaceri.

Mai multe informatii despre baza de date si versiunea 9.1.0 a noului CD „ListaFirme” pot fi obtinute la telefon: 021-310.67.91, 021-310.67.92 sau prin intermediul e-mailului: stefan.monea@borgdesign.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/borg-design/actualizare-listafirme-2013