Promoția de urgență ListaFirme.ro!

BUCURESTI - 3 aprilie 2020

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Vânzarea pe datorie, sub sloganul “Beneficiezi acum și achiți după pandemie”, este soluția adoptată de ListaFirme.ro pentru a susține utilizatorii săi afectați financiar de măsurile împotriva pandemiei.

Pomotie de urgenta ListaFirme.ro!

Pomotie de urgenta ListaFirme.ro!

Mediul de afaceri din Romania este afectat iar pentru a-l susține este nevoie ca oamenii să creadă în proiectele lor, să meargă mai departe și să adopte soluțiile potrivite pentru a evita o criză economică ce ar putea face mult mai multe victime.

            O gură de oxigen pentru afacerile care și-au propus să reziste este oferită de ListaFirme.ro, care ajută companiile să-și găsească partenerii adecvați momentului și să evite riscurile asociate alegerii unor parteneri nepotriviți.

“In această perioadă ne dorim ca utilizatorii ListaFirme.ro să poată găsi soluțiile potrivite pentru a depăși momentele critice. A vinde pe datorie, în condițiile actuale, înseamnă a susține proiectele utilizatorilor noștri pe care îi asigurăm că în continuare actualizăm informațiile și că pot apela cu încredere la serviciile noastre”, a declarat Iustin Diac, Administrator ListaFirme.ro

Promoția de urgență este ceea ce ListaFirme oferă în perioada pandemiei Covid-19 utilizatorilor care cred în eficiența folosirii unei bazei de date actualizate, care vor să castige timp și în același timp să păstreze resursele financiare pentru afacerea lor.

“Curajul de a continua activitatea nu este dat de lipsa riscurilor sau a temerilor, ci de capacitatea anteprenorilor de a le ține sub control fără panică. Concluziile care au generat panică pe piețe consider că sunt grav eronate de  faptul că se identifică îmbolnăvirile cu precădere în urma deceselor sau a prezentării bolnavilor în stare critică la spital, fără a se cunoaște numărul real de îmbolnăviri (care este considerabil mai mare), fapt care afectează negativ (din proastă aplicare) statistica privind mortalitatea și care întreține panica, panică foarte convenabilă unora. Aceeași statistică privind mortalitatea în cazul unor țări care au testat cu meticulozitate populația (ex. Germania) depășește doar cu puțin o gripă obișnuită, a mai declarat Iustin Diac, administratorul ListaFirme.ro

Alege să fii informat, mai ales acum, cu ListaFirme.ro!