Brutarii, cofetarii si restaurante din toata tara participa la Concursurile GastroPan 2015

Targu Mures - 19 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Cea mai mare competitie dedicata promovarii inovatiilor, dar si a talentelor din industria de panificatie, cofetarie si HoReCa se va desfasura in perioada 19-21 martie 2015 la Centrul Expo President din Targu Mures, in cadrul expozitiei GastroPan . Cele 8 categorii de concurs grupate in 3 sectiuni, la care vor fi premiate, printre altele, Painea si Tortul Anului 2015, vor aduce in prim plan creativitatea concurentilor, evidentiind ultimele tendinte in materie de gust, aspect, consistenta, decorare si servire.

Brutarii, cofetarii si restaurante din toata tara participa la Concursurile GastroPan 2015

Pe langa faptul ca sprijina evolutia profesionala din domeniu, concursurile GastroPan au capacitatea de a impune anual produse inovatoare pe piata, impulsionand competitivitatea din sector si promovand afacerile din domeniul panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice.

Performanta concurentilor va fi recompensata de organizatori cu zeci de cupe, diplome si medalii, in timp ce companiile pe care le reprezinta vor beneficia de mediatizare gratuita atat in presa de specialitate, cat si prin canalele mass media prezente la eveniment.

Sectiunile si categoriile si de concurs la care va puteti inscrie

La sectiunea PANIFICATIE-PATISERIE se vor intrece JOI, 19 martie, brutari si patisieri din toate colturile tarii. Aceasta sectiune va premia cele mai gustoase produse de patiserie obtinute din aluat dospit, piesele artistice impresionante obtinute din aluat de panificatie, alaturi de cele mai inovatoare sortimente de paine.

Sectiunea COFETARIE se va desfasura tot JOI, 19 martie, urmand sa se intreaca torturile cele mai gustoase realizate de cofetari din toata tara, alaturi de piese artistice din pasta de zahar si adevarate opere de arta obtinute din isomalt (zahar) tras, turnat si suflat.

La sectiunea GASTRONOMIE se vor intrece bucatarii VINERI, 20 martie, in realizarea si montarea celor mai deosebite platouri culinare, in timp ce la o alta categorie vor concura pasionatii sculpturii culinare, care vor realiza piese artistice din legume si fructe.

Pentru detalii si Regulamentul Concursurilor, dar si pentru a afla solutiile pe care le puteti experimenta la standurile GastroPan, accesati pagina www.gastropan.ro. Pe site-ul expozitiei mai puteti urmari galerii foto de la editiile anterioare. Informatii actualizate despre eveniment gasiti si pe pagina de Facebook GastroPan.

CONTACT ORGANIZATORI: 0266-219.392 | info@gastropan.ro

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 13 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/brutarii-cofetarii-si-restaurante-din-toata-tara-participa-la-concursurile-gastropan-2015