GASTROPAN 2011– Spaţiul ideal pentru furnizorii din panificaţie, cofetărie şi HoReCa

Targu Mures - 20 august 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Expoziţia internaţională GASTROPAN 2010, ce s-a desfăşurat la Târgu Mureş, în primăvara acestui an, a atras aproximativ 8.000 de vizitatori, care au avut parte de o gamă largă de soluţii eficiente, produse prezentate de cei 75 de expozanţi din 9 ţări. Următoarea ediţie a expoziţiei, care se va desfăşura în perioada 18-20 martie 2011, promite să îşi reconfirme statutul de cel mai complet şi complex eveniment dedicat antreprenorilor şi specialiştilor din industria de morărit, panificaţie, cofetărie, gastronomie şi HoReCa. Aflaţi ce oportunităţi oferă GASTROPAN furnizorilor din domeniu!

Succesul ediţiei din 2010, reflectat în numărul mare de vizitatori şi în gradul de mulţumire ridicat al expozanţilor, se regăseşte astăzi în progresul înregistrat de întreg sectorul. Soluţiile prezentate la eveniment, fie că e vorba de utilaje, echipamente, accesorii, dotări şi mobilier, sau de materii prime, tehnologii de producţie şi idei de management, au fost implementate în diverse unităţi de profil. Atât furnizorii de produse şi servicii pentru afacerile din sector, cât şi producătorii din mori, brutării sau cofetării, alături de operatorii de hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele, sunt conştienţi că GASTROPAN 2011 va fi cel mai bun loc de întâlnire a cererii şi ofertei din domeniu.

Evenimentul constituie totodată o adevărată sursă de inspiraţie, vizitatorii specialiştii având parte de numeroase demonstraţii şi show-uri culinare susţinute de renumiţi bucătari, brutari şi cofetari, în urma cărora pot dezvolta produse inovative şi pot implementa noi trenduri în afacerile lor. Gătitul la faţa locului, procesarea şi coacerea celor mai noi sortimente de pâine şi produse de panificaţie, pregătirea şi montarea platourilor reci, sculptura în fructe şi legume, dar şi în ciocolată sau în zahăr caramelizat sunt doar câteva dintre atracţiile de la GASTROPAN 2011.

Expoziţia GASTROPAN 2011 se va desfăşura în aceeaşi locaţie - Centrul Expoziţional al Hotelului President din Târgu Mureş, pe o suprafaţă mai mare, de circa 5.500 mp, faţă de cei 3200 mp ocupaţi anul trecut, iar perioada de desfăşurare a fost fixată pentru intervalul 18-20 martie 2011. În funcţie de solicitări, suntem pregătiţi să extindem spaţiul dedicat construcţiei standurilor, pentru a asigura vizitatorilor un eveniment complet, care să acopere toate nevoile din afacerile de profil. De asemenea, ţinând cont de dificultăţile cu care se confrunta mediul de afaceri, am depus eforturi pentru a păstra neschimbate tarifele de închiriere, construcţie, dotare şi amenajare a standurilor. Pentru a beneficia de cea mai vizibilă poziţionare a standului dumneavoastră, vă invităm să vă rezervaţi spaţiul din timp la expoziţia GASTROPAN 2011.

Pentru detalii despre eveniment accesaţi pagina www.gastropan.ro, secţiunea INFO EXPOZANŢI, unde puteţi consulta condiţiile de participare. Tarifele de închiriere şi dotare a standurilor se regăsesc în Cererea de Participare, disponibilă tot pe www.gastropan.ro.

De ce să expui la GASTROPAN 2011?
-Pentru că este cea mai bine ţintită expoziţie de profil. Peste 80% dintre vizitatori sunt clienţi direct interesaţi de soluţiile existente în domeniu, majoritatea fiind factori de decizie în unităţi de profil (mori, brutării, patiserii, cofetării, restaurante, hoteluri, pensiuni, baruri, cafenele etc.);
-Pentru că asigură un program atractiv şi dinamic. Concursurile, demonstraţiile practice şi seminariile, toate susţinute de profesionişti ai breslei, au rolul de a dinamiza evenimentul, atrăgând foarte mulţi vizitatori dornici de a afla ultimele tendinţe din domeniu.
-Pentru că este un eveniment mediatizat eficient. Expoziţia GASTROPAN este promovată intens de revistele de specialitate BRUTARUL şi GASTROMEDIA, inclusiv on-line prin ştiri actualizate şi newsletter săptămânal. Publicitatea on-line, campaniile out-door şi parteneriatele media sunt alte mijloace de mediatizare utilizate.
-Pentru că oferă tarife accesibile şi un spaţiu extins de desfăşurare. GASTROPAN 2011 va fi găzduit de unul din cele mai mari centre expoziţionale din Transilvania, cu o poziţionare accesibilă pentru vizitatorii din ţară şi din străinătate. Pentru tarifele de închiriere a standurilor, descărcaţi Cererea de Participare, de pe www.gastropan.ro.

Despre Boro Info SRL

Despre organizatori. Expoziţia GASTROPAN este organizată de societatea BORO-INFO SRL, care are o experienţă de peste 10 ani în editarea revistelor de specialitate de nişă, tip business-to-business, respectiv în organizarea de evenimente de afaceri.
Activitatea principală a societăţii constă în editarea publicaţiilor GASTROMEDIA şi BRUTARUL, surse de informaţii utile în mediile de afaceri cărora le sunt dedicate, respectiv sectorul HoReCa şi industria de morărit-panificaţie. Ca preocupări complementare, compania se implică intens în promovarea tendinţelor din cele doua sectoare, participând activ, deseori în calitate de organizatori, la diferite evenimente, conferinţe, simpozioane, târguri şi expoziţii dedicate.
Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe www.gastropan.ro

Daniel Maior
Responsabil Promovare & PR
G A S T R O P A N