GastroPan Business Point: punct de întâlnire al specialiştilor

Targu Mures - 23 februarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Ne mai desparte o lună până de startul expoziţiei GastroPan, cel mai important eveniment autohton dedicat specialiştilor şi antreprenorilor din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice. După ocuparea standurilor disponibile de către cei aproximativ 100 de expozanţi din 16 ţări, organizatorii pun la dispoziţie o nouă oportunitate de expunere, adresată companiilor cu bugete mai reduse. Aflaţi cum vă puteţi prezenta oferta în cadrul GastroPan 2012, la cele mai avantajoase tarife.

Demonstratiile LIVE, printre atractiile expozitiei GASTROPAN.

Demonstratiile LIVE, printre atractiile expozitiei GASTROPAN.

 Expoziţia GastroPan constituie o platformă de afaceri comună pentru furnizorii, operatorii şi specialiştii din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice. 

www.gastropan.ro

Zona Business Point de la expoziţia GastroPan a fost concepută ca un spaţiu de întâlnire între specialiştii din domeniu, indiferent de activitatea pe care o desfăşoară. Cei prezenţi în acest spaţiu vor avea la dispoziţie câte o masă şi două scaune cu posibilitatea purtării unor dialoguri de afaceri şi a expunerii de materiale promoţionale (afişe, bannere, pliante etc.).

Participarea la eveniment în aceste condiţii costă 250 Euro, facilitând astfel accesul companiilor cu bugete mai reduse. Ca bonus, cei care optează pentru această formă de prezenţă la GastroPan vor beneficia de publicarea gratuită a unei scurte prezentări a companiei, în cadrul Catalogului Oficial GastroPan, distribuit gratuit tuturor vizitatorilor. De asemenea, organizatorii vor publica LOGO-ul firmei, alături de siglele celorlalţi expozanţi, pe bannerul oficial al expoziţiei, având dimensiunea de 8 x 2.5 metri.

Pentru a afla tarifele expunerii la GastroPan în cadrul unor standuri standard construite, accesati sectiunea INFO EXPOZANTI de pe www.gastropan.ro.

Pentru detalii sau înscrieri puteţi contacta organizatorii la telefon 0266 219.392, 0733-313042 sau pe adresa info@gastropan.ro.

Despre Boro Info SRL

GastroPan 2012 este una dintre cele mai mari expoziţii internaţionale de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică din Europa Centrală şi de Est. Evenimentul expune ultimele tendinţe şi tehnologii pentru specialiştii şi antreprenorii din domeniu, programul fiind completat de numeroase demonstraţii practice şi competiţii de specialitate pentru brutari, cofetari şi bucătari.