GastroPan oferă o experiență unică pentru profesioniștii sectoarelor de panificație, cofetărie și HoReCa

Arad - 28 noiembrie 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

A XI-a ediție a celui mai important eveniment dedicat tehnologiilor profesionale de panificație-cofetărie și de gastronomie se va desfășura în perioada 28-30 martie 2019 la Arad. GastroPan va reuni toate profesiile de pe filiera panificație-cofetărie- HoReCa . Furnizorii au ocupat deja majoritatea din standurile disponibile și pregătesc vizitatorilor numeroase noutăți, demonstrații, ateliere practice, lansări și degustări de produse.

Timp de trei zile Aradul va redeveni cel mai important punct de întâlnire al cererii şi ofertei de pe piaţa panificaţiei, cofetăriei, ospitalității și alimentației publice. Pentru vizitatori, expoziţia GastroPan oferă oportunităţi de afaceri nelimitate prin gama completă de tehnologii, inovaţii şi know-how expusă. Pe de altă parte, expozanţii au cea mai bună ocazie de a cunoaşte și a satisface nevoile antreprenorilor și specialiștilor din domeniu.

GastroPan invită specialiștii la concurs

Organizatorii expoziției GastroPan 2019 au deschis campania de înscrieri la Concursurile GastroPan, competiții la care se întrec reprezentanți ai sute de brutării, cofetării și restaurante din țară. Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentaţi brutari, cofetari și bucătari autohtoni care își vor demonstra măiestria în fața unui juriu format din experți de talie mondială. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (PANIFICAȚIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE), în cadrul cărora juriul selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2019 și Tortul Anului 2019. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2019 se fac până pe 28 februarie 2019.

Firmele pot sponsoriza Concursurile GastroPan 2019

Organizatorii oferă companiilor furnizoare de servicii și produse dedicate panificației, cofetăriei și gastronomiei posibilitatea de a deveni parteneri ai celor trei secțiuni de concurs. Companiile interesate pot accesa unul dintre cele patru variante de sponsorizare disponibile – Diamant, Gold, Silver și Bronze, beneficiind de o excelentă promovare în rândul concurenților, juriului, vizitatorilor și expozanților prin beneficiile cuprinse în fiecare dintre aceste pachete de sponsorizare.

Furnizorii interesați de participare la expoziție mai au încă posibilitatea de a-și rezerva un stand

GastroPan este cea mai bună modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialiştii din domeniile panificaţiei, cofetăriei și HoReCa, aflaţi în căutarea unor idei şi soluţii eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor. Închiriind un stand, furnizorii pot stabili contacte, pot discuta cu potenţialii parteneri şi pot prezenta ofertele vizitatorilor, celor de peste 21.000 specialiști invitați. Standurile se rezervă în ritm alert, însă furnizorii interesați de participare mai au încă posibilitatea de a-și rezerva un stand expozițional contactând organizatorii: 0733 313 043, info@gastropan.ro

Vă așteptăm în perioada 28-30 martie 2019 la Arad, Expo Arad la cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi HoReCa organizat pe piaţa autohtonă de profil: expoziția GastroPan!

Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro

Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2019, contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, 0733-313.042 sau email info@gastropan.ro

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 15 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si HoReCa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/gastropan-ofera-o-experienta-unica-pentru-profesionistii-sectoarelor-de-panificatie-cofetarie-si-horeca