Începe weekendul GastroPan: cel mai mare eveniment culinar al anului!

Targu Mures - 5 aprilie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Cel mai mare eveniment autohton ce expune ultimele inovaţii din panifciaţie, cofetărie şi gastronomie se desfăşoară în perioada 7-9 aprilie la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Timp de 3 zile vizitatorii sunt aşteptaţi cu o gamă largă de soluţii şi tehnologii, dar şi cu numeroase concursuri susținute în cadrul expoziției. Lideri ai asociaţiilor internaţionale de profil vor înmâna câştigătorilor trofeele Pâinea şi Tortul Anului 2016.

Începe weekendul GastroPan: cel mai mare eveniment culinar al anului!

Tehnologia și profesionalismul în prim plan133 furnizori de talie mondială de pe 4 continente, din țări precum Egipt, SUA, Germania, Franța, Grecia, Serbia, Bulgaria, Polonia, Olanda și China, expun la GastroPan 2016, pe o suprafață de 7.000mp, o serie de soluţii şi tehnologii inovatoare, specialiștii din țară fiind aşteptaţi cu oferte speciale, campanii de degustări, demonstraţii practice, idei de afaceri, lansări de produse noi.La GastroPan puteţi urmări modul de funcţionare a celor mai noi maşini de procesat şi modelat aluatul şi a celor mai eficiente cuptoare sau puteţi învăţa ultimele tehnici de lucru de la maeştri cofetari, brutari şi bucătari talentaţi. Vizitând expoziţia puteţi descoperi toate echipamentele, ustensilele şi ingredientele necesare pentru a dezvolta o afacere competitivă în domeniul panificaţiei, cofetăriei sau al ospitalităţii.Tendinţele evidenţiate de către expozanți la această ediţie a GastroPan vor fi natural şi premium, prin utilizarea ingredientelor naturale şi a pastelor pentru aromatizare cu conţinut ridicat de fructe, ciocolată, caramel, sau paste 100% (alune, fistic, etc.), precum şi preparate pentru decorare şi înglobare (variegati) cu bucăţi de fructe, creme onctuoase sau creme cu inserţii crocante, forme elegante şi combinaţii de gusturi şi texturi surprinzătoare: soft & crunchy, dulce & sărat, cald & rece.De asemenea, nu vor lipsi echipamente performante produse de furnizori care au o foarte bună reputație pe plan mondial: cele mai eficiente energetice cuptoare, linii de divizare, formare aluat, cuptor rotativ, malaxor cu cuvă extractibilă, mixer planetar etc.Concursurile GastroPan: spaţiul inovaţiei şi talentuluiLa GastroPan aveţi ocazia de a descoperi produsele inovatoare şi piesele artistice ale celor mai buni brutari, cofetari şi bucătari din toate colţurile ţării. În cadrul concursurilor GastroPan vor fi premiate cele mai originale, mai impresionante şi mai gustoase produse, printre care Pâinea şi Tortul Anului 2016. Dincolo de cele mai gustoase torturi şi cea mai inovatoare pâine, la Concursurile GastroPan vor mai fi premiate cele mai bune produse de patiserie, cele mai reuşite platouri reci, cele mai impresionante sculpturi culinare şi cele mai bune piese artistice obţinute din aluat de panificaţie (categoria de concurs având tematica povești din copilărie) și din pastă de zahăr (cu tematica Carnaval).Expoziţia GastroPan poate fi vizitată pe bază de talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. Pentru detalii contactaţi organizatorii la telefon 0266-219.392 sau 0733-313.042!

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 15 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si HoReCa.