Programe si invitati speciali la expozitia GastroPan 2014 Brasov

Brasov - 6 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Pentru al patrulea an consecutiv, cea mai importanta personalitate a industriei mondiale de panificatie va sosi la cea mai mare expozitie autohtona dedicata brutariilor, cofetariilor si unitatilor de alimentatie publica . GastroPan , evenimentul de referinta a pietei autohtone de profil se va desfasura in perioada 4-6 aprilie, la Brasov Business Park.

N
Programe si invitati speciali la expozitia GastroPan 2014 Brasov

Vizitatorii Gastropan 2014 sunt asteptati cu solutii si tehnologii pentru afacerile de profil, cu numeroase programe demonstrative si concursuri, dar si cu invitati din elita mondiala sectorului.

Liderul brutarilor europeni revine la GastroPan Peter BECKER , presedintele Uniunii Internationale a Brutarilor (UIB) va fi invitatul de onoare al eveniemntului.Inca de la primele editii, liderul UIB a ajutat expozitia GastroPan sa isi faca loc pe harta celor mai importante targurilor europene de profil. Expozitia a crescut exponential in ultimii ani, atragand la standurile sale numerosi de furnizori de renume mondial si raspunzand astfel la nevoia de dezvoltare a pietei autohtone.

Solutii si tehnologii inovatoare expuse la standuriPrincipalele atractii ale expozitiei vor fi prezentate la standurile numerosilor furnizorilor romani si straini, unde specialistii si managerii din sector vor regasi o gama completa echipamente, ustensile, ingrediente si conceptele revolutionare. GastroPan va prezenta concepte pentru nise inovatoare precum ciocolateria, pralinele, cafeaua, inghetata artizanala sau gustarile rapide.

Program bogat in demonstratii, concursuri si seminariiDin programul expozitiei GastroPan nu vor lipsi demonstratiile sustinute de renumiti maestrii brutari, cofetari si bucatari, cele patru sectiuni si opt categorii de concurs, care desemneaza Painea, Tortul si Inghetata Anului sau Simpozionul anual al Asociatiei Specialistilor din Morarit si Panificatie (ASMP), cu tema „Traditiile de Pasti in industria de morarit si panificatie”.La Zona Demo GastroPan vizitatorii vor experimenta metode inedite de decorare a torturilor, tehnica sculpturii in legume si fructe, arta confectionarii florilor, a figurinelor sau a pieselor artistice din zahar sau Isomalt, idei pentru obtinerea pralinelor din ciocolata artizanale si multe altele.

Va asteptam asadar, in perioada 4-6 aprilie 2014, la GastroPan Brasov, locul de intalnire al furnizorilor, producatorilor si operatorilor din domeniile panificatiei, cofetariei, gelateriei si alimentatiei publice.

Mai multe detalii despre eveniment si despre concursurile GastroPan gasiti pe www.gastropan.ro sau contactand organizatorii la telefon 0266-219.392 mobil 0733-313 043, e-mail info@gastropan.ro.

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 13 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica