Start pentru expozitia GastroPan: cel mai mare eveniment culinar al anului!

Pantelimon - 9 aprilie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Joi isi deschide portile cea mai mare expozitie autohtona de panificatie , cofetarie si alimentatie publica . Timp de patru zile, in intervalul 11-14 aprilie, 132 dintre cei mai mari furnizori de echipamente, ingrediente si tehnologii, sositi din 24 de tari, vor prezenta ultimele inovatii din domeniu. In paralel, 150 de brutari, cofetari si bucatari se vor intrece in realizarea celor mai gustoase si mai impresionante produse culinare. Care sunt principalele atractii din program?

Start pentru expozitia GastroPan: cel mai mare eveniment culinar al anului!

Editia a cincea a expozitiei GastroPan se desfasoara pe o suprafata de peste 10.000 mp, la centrul expozitional EXPOROM din orasul Pantelimon - Ilfov. Cunoscut drept cel mai mare eveniment autohton ce reuneste furnizori, producatori, operatori si consumatori din domeniile panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice, GastroPan prezinta o gama variata gama de solutii pentru afacerile de profil, dar si numeroase concursuri si demonstratii practice.

Cea mai variata gama de solutii

Expozantii isi asteapta vizitatorii cu o serie de noutati, produse si tehnologii inovatoare, campanii de degustari, demonstratii practice, idei de afaceri, lansari de noi concepte sau oferte valabile pe perioada targului. Cele 24 de tari reprezentate la standurile expozitiei sunt: Romania, Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA, Suedia, Turcia si Ungaria.

150 de concurenti la 9 categorii

Zona de concurs din cadrul expozitiei prezinta zilnic, pe o suprafata de 1.000 mp creatiile deosebite ale celor mai talentati brutari, cofetari si bucatari. La cele 9 categorii de concurs se intrec 150 de brutari, cofetari si bucatari. Cele mai mari premii vor fi trofeele pentru Painea, Tortul si Inghetata Anului 2013.

Zona DEMO GastroPan - spatiul inovatiei si al creativitatii

Pe toata perioada desfasurarii evenimentului, atmosfera va fi antrenata de:

• sesiuni de coacere a painii si a produselor de panificatie si patiserie - metode traditionale si inovative;

• preparare produse de patiserie, snack-uri si gustari rapide;

• metode creative de formare si decorare a produselor din ciocolata si zahar;

• piese artistice din zahar si grilaj;

• formare figurine, piese artistice si decoratii din martipan;

• formare produse artizanale din turta dulce;

• show-uri de sculptura in fructe si legume;

• demonstratii de gatit.

Expozitia poate fi vizitata in perioada 11-14 aprilie, intre orele 10-18 (duminica intre orele 10-16), completand talonul de acces disponibil pe www.gastropan.ro.

Despre Boro Info SRL

GastroPan este cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică organizat pe piaţa autohtonă de profil şi unul dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Est. Evenimentul prezintă cele mai noi şi mai eficiente ingrediente, echipamente, tendinţe şi tehnologii de producţie tehnologii pentru specialiştii şi antreprenorii din domeniu, programul fiind completat de numeroase concursuri şi demonstraţii practice. Expozitia este organizata de compania Boro-Info.
BORO-INFO SRL are o experienta de peste 12 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business, respectiv in organizarea de evenimente de afaceri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/boro-info-srl1/start-pentru-expozitia-gastropan-cel-mai-mare-eveniment-culinar-al-anului