Start pentru weekendul GastroPan 2014: cel mai mare eveniment culinar al anului!

Brasov - 3 aprilie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Vineri îşi deschide porţile cea mai mare expoziţie autohtonă de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică. Timp de trei zile, în intervalul 4-6 aprilie, 120 dintre cei mai mari furnizori de echipamente, ingrediente şi tehnologii, sosiţi din 23 de ţări, vor prezenta ultimele inovaţii din domeniu. În paralel, cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari se vor întrece în realizarea celor mai gustoase şi mai impresionante produse culinare. Care sunt principalele atracţii din program?

GastroPan 2014

GastroPan 2014

 Vizitatorii vor regăsi la standuri o serie de noutăţi, produse şi tehnologii inovatoare, vor avea parte de campanii de degustări, vor urmări demonstraţii practice, vor descoperi idei de afaceri, vor asista la lansarea unor concepte noi şi vor beneficia de oferte speciale valabile pe perioada târgului. 

DM

La al şaselea ediţie a expoziţiei GastroPan sunt aşteptaţi peste 20.000 de specialişti - brutari, cofetari, bucătari, antreprenori şi furnizori români şi străini, la Braşov Business Park. Cunoscut drept cel mai mare eveniment autohton ce reuneşte furnizori, producători, operatori şi consumatori din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice, GastroPan prezintă o gamă variată gamă de soluţii pentru afacerile de profil, dar şi numeroase concursuri şi demonstraţii practice.

OFERTE TENTANTE DE LA EXPOZANŢI

Vizitatorii vor regăsi la standuri o serie de noutăţi, produse şi tehnologii inovatoare, vor avea parte de campanii de degustări, vor urmări demonstraţii practice, vor descoperi idei de afaceri, vor asista la lansarea unor concepte noi şi vor beneficia de oferte speciale valabile pe perioada târgului. Lista completă a expozanţilor GastroPan Braşov este disponibilă pe www.gastropan.ro

ÎNVĂŢAŢI DE LA CEI MAI BUNI SPECIALIŞTI ÎN ZONA DEMO

Cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari, atât din ţară cât şi din străinătate, susţin demonstraţii practice permanente în cadrul expoziţiei. Puteţi urmări LIVE modul de lucru al unor specialişti premiaţi la cele mai prestigioase competiţii şi olimpiade de cofetărie şi gastronomie .

Sculptura în fructe şi legume, coacerile demonstrative de pâine şi produse de patiserie, tehnica decorării torturilor, a modelării florilor şi figurinelor din zahăr, confecţionarea pieselor artistice din zahăr sau ciocolată sunt câteva dintre demonstraţiile pe care le puteţi experimenta. Vezi programul Zonei DEMO pe www.gastropan.ro.

DECERNĂM TROFEELE „PÂINEA, TORTUL ŞI ÎNGHEŢATA ANULUI”

Vizitând expoziţia GastroPan aveţi ocazia de a descoperii produsele inovatoare şi piesele artistice ale celor mai buni brutari, cofetari şi bucătari din toate colţurile ţării. În cadrul concursurilor GastroPan, la care concurează circa 200 de specialişti talentaţi, vor fi premiate cele mai inovatoare şi mai reuşite produse, printre care Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2014.

Promo VIDEO GastroPan: http://goo.gl/84zahS

Galerie FOTO GastroPan 2013: http://goo.gl/Yhl42w

Taloane de acces la Expoziţia GastroPan găsiţi pe www.gastropan.ro

GastroPan 2014 | Daniel Maior | Media & PR | Tel. 0724367003 | pr@gastropan.ro

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 13 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica