Zi dedicată Înghețatei și Cafelei la Expoziția GastroPan

Targu Mures - 16 februarie 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa

Expoziția GastroPan împlinește anul acesta 10 ani în care a crescut împreună cu piața de profil - manageri, producători, furnizori și specialiști din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa . Ediția aniversară GastroPan își așteaptă partenerii la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018, cu un program dinamic și plin de surprize, cu o durată extinsă la patru zile și pe un spațiu expozițional extins la patru săli. Ultima zi a expoziției, 22 aprilie, va fi dedicată noutăților din industria cafelei și a înghețatei.

Ziua Înghețatei și a Cafelei la ediția aniversară GastroPan

Deși va avea un program de vizitare mai scurt, cea de-a patra zi a expoziției nu va fi mai prejos în privința programelor desfășurate. Ziua de duminică, 22 aprilie, va fi dedicată cafelei și înghețatei, vizitatorii având ocazia de a descoperi noutățile pieței, prin degustări și demonstrații de preparare și servire. Așadar, vizitatorii vor putea degusta în premieră sortimentele de înghețată și cafea , care vor marca sezonul în 2018, vor experimenta idei și tehnologii inovatoare din domeniu, vor intra în contact cu cei mai importanți furnizori de echipamente și ingrediente dedicate și vor putea inspira din potențialul înghețatei și a cafelei pentru impulsionarea afacerea.

Premii surpriză pentru vizitatorii GastroPan 2018

Cu ocazia ediției Aniversare GastroPan, în fiecare zi va avea loc o tragere la sorți la care vizitatorii vor putea câștiga premii surpriză de la organizatori și de la furnizorii parteneri. Printre premii se numără reduceri sau la cursurile practice intensive organizate de PanGastRo și Boro-Info alături de specialiști români și străini premiați la nivel internațional.

Liderul Asociației Brutarilor din Germania vine la GastroPan

În fiecare an Expoziția GastroPan s-a bucurat de sprijin profesional intern și internațional la cel mai înalt nivel. Pe lângă asociațiile de specialitate din țară (ROMPAN, ANAMOB, ANBCT), la ediția aniversară din acest an va fi prezent și președintele Asociației Centrale a Brutarilor din Germania, Michael Wippler. Reprezentantul sectorului de panificație din cea mai puternică economie a Europei va fi însoțit de un specialist din partea Messe München, care organizează cea mai mare expoziție de profil din lume, IBA 2018, programată în toamna acestui an. Astfel, cei interesați de oportunitățile pe care le oferă specialiștii din Germania antreprenorilor locali, sunt invitați să participe la prezentarea susținută în cadrul GastroPan 2018.

Mai multe informații despre expoziția GastroPan puteți găsi pe www.gastropan.ro sau puteți contacta organizatorii la numărul de telefon 0733-313.043 sau e-mail info@gastropan.ro.

Cea de-a zecea ediție a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 19-22 aprilie 2018 la Târgu Mureș și fiind o expoziție tip B2B, dedicată specialiștilor din domeniile vizate, va aduce împreună sute de furnizori din întreaga lume și zeci de mii de vizitatori – antreprenori, manageri, specialiști din domeniile vizate de expoziție: brutărie, patiserie, morărit, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie, alimentație publică, cafea, gastronomie și HoReCa.

Despre Boro Info SRL

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 15 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri.
Principalele produse ale companiei sunt:
BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii;
GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii;
GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si HoReCa.