La Petite Armoire: ce cadouri de Crăciun pentru bebeluși să alegi iarna aceasta ?

Iasi - 25 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Iarna aproape că și-a intrat în drepturi, iar sărbătorile mult visate sunt doar la câteva zile distanță. Doar câteva momente ne despart de magia tradițiilor și obiceiurilor de Crăciun care împânzesc fiecare casă. În timp ce copiii îl așteaptă cuminți pe Moș Crăciun, părinții au grijă ca și casa să arate impecabil pentru zilele ce vor urma. În același timp, se caută de zor cadouri care mai de care mai frumoase și practice, pentru copiii de toate vârstele. Cu toate acestea, nu toate categoriile de daruri se potrivesc pentru orice micuț. Pentru a-ți veni în ajutor, am pregătit pentru tine câteva recomandări utile. Descoperă în rândurile următoare ce cadouri de Crăciun pentru bebeluși poți alege iarna aceasta!

cadouri bebelusi de Craciun

1.   Lampă de cameră pentru liniște, siguranță și relaxare

Dacă vrei ca micuțul tău să crească sigur și plin de încredere, achiziționează o lampă de cameră pentru el. Aceasta este recunoscută la nivel internațional datorită avantajelor pe care le oferă. O sursă de lumină aprinsă în decursul nopții îl va liniști pe cel mic, chiar dacă el va deschide ochii doar pentru câteva secunde. Nu doar că nu se va simți singur, însă va avea o stare de spirit mult mai bună și mai liniștită. Dacă nu ai idee unde poți găsi diverse modele, te invităm să încerci pe www.lapetitearmoire.ro.

2.   Păpuși din material textil

Spre deosebire de orice altă jucărie, păpușile din material textil vin cu nenumărate avantaje pentru cei mici. Pe lângă faptul că au dimensiuni destul de generoase, acestea sunt inofensive și pot fi dăruite fără griji inclusiv bebelușilor. Orice comandă care este plasată în intervalul luni-vineri ajunge în doar câteva ore la orice adresă din București, mulțumită curierilor care vin pe biciclete. Mai mult, La Petite Armoire pune la dispoziția oricărui client o felicitare de hârtie, pe care o poate obține la cerere. Toate produsele de pe site sunt și pe stoc, ceea ce va putea face livrarea instantă a coletelor.

3.   Păturică de somn pentru bebeluși puternici

Încă de când sunt mici, copiii se atașează de lucruri, având nenumărate jucării și accesorii preferate. O păturică de somn poate prelua această titulatură în doar câteva momente, cu atât mai mult cu cât este primită drept cadou de Crăciun. Chiar dacă bebelușii nu sunt foarte conștienți de alegerile făcute, limbajul nonverbal va exprima atașamentul astfel format. O păturică de somn este un cadou practic și foarte atractiv, putând fi ales în funcție de motivul preferat – de cele mai multe ori, în funcție de animăluțul prezent pe ea.

Tradițiile și obiceiurile de Crăciun transformă această perioadă în cele mai așteptate zile de către cei mici. Indiferent că decizi să achiziționezi aceste lucruri în calitate de cadou sau în lipsa unui eveniment special, lipsa lor va fi, mai devreme sau mai târziu, simțită. Asigură-te că ai totul pregătit din timp, plasând comenzile cu câteva zile (sau chiar săptămâni) înainte și evitând, astfel, întârzierile de livrare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bossnet-expert-srl/la-petite-armoire-ce-cadouri-de-craciun-pentru-bebelusi-sa-alegi-iarna-aceasta