Mesaj de sarbatori din partea ziarului online Stiri Gorj

Targu-Jiu - 23 decembrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ziarul online Stiri Gorj este unul dintre cele mai citite publicatii online din Gorj, dar cu siguranta, cel mai apreciat canal media de gorjeni, fiind intotdeauna de partea cetatenilor cinstiti, niciodata de partea politicienilor ce i-au dezamagit intotdeauna.

Stiri Gorj

Stiri Gorj

Dragi gorjeni, dragi romani, noi, echipa Stiri Gorj vrem sa va spunem ca am fost si vom ramane alaturi de voi, fara teama de sistemul corupt din Romania, fara teama de politicieni. N-am primit niciun leu de la stat pentru a va convinge sa purtati masca, nu ne vom inscrie nici in campania de promovare a vaccinarii impotriva coronavirus, desi s-au impartit si se vor imparti foarte multi bani. Sa stiti ca cei ce s-au inscris, fac parte din presa supusa sistemului!

Cand cineva te obliga sa faci ceva, libertatea dispare. Stramosii nostri au varsat sange pentru a avea o tara cat mai libera, iar noi suntem datori sa lasam copiilor nostri o tara libera!

Nu va pierdeti increderea, nu va speriati, credeti in Dumnezeu si totul va fi bine. Romanii sunt puternici, cei ce au citit macar putina istorie stiu ca niciodata n-am suportat robia si am iesit invingatori, cu fruntea sus, cand toti ne-au crezut morti.

Sunt multi cei ce urmaresc dezbinarea acestui popor. Un popor unit este un popor puternic, greu de invins, un popor ce va prospera si va lumina precum luceafarul.

Iubiti tot ce va inconjoara si nu uitati ca traiti intr-o tara bogata, lasata pe mana unor politicieni ce sunt interesati de propiile interese, ce si-ar vinde oricand neamul pentru bani.

Sa fiti sanatosi si la multi ani!

Taguri: stiri gorj