Brand Academy a publicat noua BROSURA BMOS 2008

BUCURESTI - 20 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Brand Academy a publicat noua BROSURA BMOS 2008, in care puteti afla toate informatiile despre programul educational de business Brand Management Operating System, care se va desfasura in perioada 19 aprilie - 1 noiembrie. Puteti consulta BROSURA BMOS online sau o puteti descarca in format pdf accesand pagina http://www.brandacademy.ro/pdf/BMOS_2008.pdf.

BROSURA BMOS 2008 furnizeaza toate informatiile despre inovatorul program educational de business oferit de Brand Academy: structura programului si subiectele care vor fi dezvoltate pe parcursul celor opt luni de studiu, calendarul de desfasurare a cursurilor si sesiunilor de examinare, conditiile de inscriere, precum si informatii despre proiectul de absolvire.


BMOS este un program educational postuniversitar part-time, structurat pe cinci module, care insumeaza opt luni de studiu aplicat. BMOS 2008 se desfasoara in perioada 19 aprilie - 1 noiembrie, data limita pentru inscrieri fiind 11 aprilie.

Despre BRAND ACADEMY

Brand Academy este lider in solutii inovatoare de business education. Lansata in 2003, organizatia se prezinta cu o oferta educationala valoroasa, caracterizata prin inovatie, vocatie internationala si flexibilitate. Printre initiativele unice ale Brand Academy se numara programul postuniversitar de leadership, programul postuniversitar de brand management, Scoala de Retail, Scoala de Customer Service, precum si conferintele Beyond Borders care au gazduit personalitati de talie mondiala precum Bill Clinton, Presedinte al Statelor Unite (1993 – 2001), Helmut Kohl, Cancelar al Germaniei (1982 – 1998), Rita Clifton, Presedinte al Interbrand Worldwide.

Pentru mai multe informatii,

Cristian Lupu
PR Officer
Telefon: (021) 318.08.25
Fax: (021) 318.08.26