Doubletree by Hilton isi continua expansiunea in Romania

BUCURESTI - 24 septembrie 2010

Comunicat tip General in Turism

Hilton Worldwide a anuntat astazi semnarea unui contract de franciza cu VIS 7 Import Export SRL, in vederea deschiderii unui hotel Doubletree by Hilton in Bucuresti, Romania. Transformarea si renovarea hotelului Bucharest City Piata Unirii pentru a deveni Doubletree by Hilton este programata a se incheia in trimestrul doi din 2011. Hotelul Doubletree by Hilton, Piata Unirii, Bucuresti va fi cel de-al cincilea hotel din lantul Hilton Worldwide in Romania si cel de-al doilea Doubletree by Hilton din tara. Hotelul Doubletree by Hilton, Oradea este programat sa se deschida la inceputul anului 2011.

Doubletree by Hilton isi continua expansiunea in Romania

Salutand anuntul de astazi, Patrick Fitzgibbon, senior vice president pentru dezvoltare in Europa si Africa, Hilton Worldwide, a declarat: “Ritmul dezvoltarii noastre in Romania se amplifica in mod sigur si suntem incantati ca ne dezvoltam prezenta chiar in Bucuresti. Dupa deschiderea Athenee Palace Bucuresti in 1997, primul nostru hotel din Romania, apoi Hilton Sibiu anul trecut, Doubletree by Hilton Piata Unirii, Bucuresti va fi acum cel de-al cincilea hotel dezvoltat de noi in Romania.”

Doubletree by Hilton este un membru important al lantului de hoteluri Hilton Worldwide, care cuprinde o retea cu dezvoltare rapida, in peste 230 de orase si zone de vacante pe cinci continente. Doubletree by Hilton face parte din categoria upscale si a cunoscut o dezvoltare remarcabila de la aparitia sa in Europa in primavara anului 2008, astazi fiind deschise 15 hoteluri Doubletree by Hilton in sapte tari europene.

Rob Palleschi, director general, Doubletree hotels, a declarat: “Hotelul Doubletree by Hilton, Piata Unirii, Bucuresti reprezinta un alt nou capitol important al dezvoltarii colectiei marcii noastre in Europa de Est. Acest proiect hotelier exceptional continua sa consolideze oportunitatile pentru proprietarii de
hoteluri existente si de proiecte de hoteluri noi sa devina afiliati ai Hilton Worldwide prin intermediul marcii Doubletree by Hilton.”

Hotelul Doubletree by Hilton, Piata Unirii, Bucuresti va dispune de 88 de camere, facilitati de conferinte, un restaurant si un bar, o cafenea si un centru de fitness cu sauna si sala de masaj. Hotelul este situat in centrul orasului, aproape de principala zona de afaceri si comerciala din Piata Unirii, aflandu-se intr-o pozitie preferentiala fata de numeroasele repere istorice si culturale din Bucuresti, precum si fata de aeroportul international.

Doubletree by Hilton va prezenta oamenilor de afaceri si turistilor aflati in Romania traditia indelungata a marcii in ceea ce priveste proprietatile sale cu design distinct, ce reflecta imaginea destinatiei si a regiunii. Unele dintre calitatile specifice Doubletree by Hilton includ primirea calduroasa a clientilor, pe care marca o asigura la nivel mondial prin intermediul legendarelor fursecuri cu ciocolata pe care fiecare oaspete le primeste la cazare, recompensele cuprinse in prestigiosul program de loialitate Hilton HHonors®, precum si implicarea unica si atenta in comunitatile in care opereaza. Doubletree by Hilton crede intr-un set de valori operationale care face din hotelurile sale un loc de munca placut pentru angajati si o destinatie plina de satisfactie pentru turisti.

Dl. Saleem Sarieddine, director executiv, VIS 7 Import Export SRL, a declarat, “Acesta este primul nostru contract de franciza cu Hilton Worldwide si suntem mandri ca semnam un contract pentru dezvoltarea unui hotel Doubletree by Hilton. Consideram ca acest nou hotel este un plus important pentru Bucuresti, cu un potential excelent, situat intr-o pozitie strategica in centrul orasului.”

Despre Brandaffair Advertising

Despre hotelurile Doubletree by Hilton
Dispunand de o colectie de locatii moderne, upscale, aflata in continua dezvoltare si prezenta in peste 230 de orase importante, zone metropolitane si destinatii internationale de vacanta, hotelurile Doubletree by Hilton sunt proprietati cu un design distinct ce asigura un confort real pentru oamenii de afaceri si turistii de azi. Incepand cu milioanele de oaspeti incantati ai hotelurilor, care sunt intampinati la cazare cu legendarele fursecuri calde cu ciocolata specifice marcii, si terminand cu avantajele cuprinse in premiatul program de loialitate Hilton HHonors®, fiecarui oaspete al Doubletree by Hilton i se ofera un sejur plin de satisfactii indiferent de destinatia calatoriei sale. Pentru rezervari la oricare hotel Doubletree by Hilton, turistii ne pot vizita situl web la adresa www.doubletree.com sau se pot adresa agentiei de turism preferate.

Despre Hilton Worldwide
Hilton Worldwide este compania lider mondial in domeniul ospitalitatii, care cuprind sectorul serviciilor de cazare incepand cu hotelurile si statiunile de lux si terminand cu apartamente pentru sejur prelungit si hoteluri cu pret mediu. Timp de 91 de ani, Hilton Worldwide a oferit oamenilor de afaceri si turistilor cele mai bune conditii de cazare, servicii, facilitati si avantaje. Compania este dedicata continuarii traditiei sale de asigurare a unor experiente exceptionale pentru oaspetii sai, la nivelul tuturor marcilor detinute. Acestea cuprind peste 3.600 de hoteluri si 600.000 de camere in 81 de tari, incluzand Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree/Doubletree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton si Hilton Grand Vacations. De asemenea, compania gestioneaza programul de loialitate de clasa mondiala Hilton HHonors®. Pentru informatii suplimentare despre companie, vizitati www.hiltonworldwide.com.

Jules Kerby / Dan Corfield , Hilton Worldwide Corporate Communications – Europe
Email: jules.kerby@hilton.com / dan.corfield@hilton.com

Thomas Wingham, Doubletree Hotels
Tel: +1 703 883 5315 (SUA), Email: thomas.wingham@hilton.com