Muzica e importanta pentru branduri si business

BUCURESTI - 16 martie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Muzica e importanta. Cat de tare afli joi, pe 17 martie, la cel mai tare eveniment despre muzica, reclama si branduri organizat de Cherry Music. Vorbesc oameni de brand, din productie, artisti si, mai pe seara, cand o sa fiti satui de atata munca, o sa cante Yoav si Balkan Hotsteppers.

private party?

private party?

 Muzica este din pacate lasata la coada prioritatilor de catre majoritatea brandurilor ce opereaza la nivel local, desi auzul este primul simt din cele cinci care define functional, desi auzim mult mai bine decat vedem, de exemplu. Muzica este emotie, la fel cum ar trebui sa fie si brandul, asa ca ar trebui sa ocupe un rol mai important in crearea de legaturi relevante cu audientele vizate. Ne propunem sa schimbam o paradigma in industrie si sa dam muzicii locul meritat in mixul de comunicare. 

Florin Rosu

Incepand cu ora 19.00, joi, 17 Martie 2011, Cherry Music organizeaza evenimentul muzical "Muzica e importanta", in Kristal Glam Club. Evenimentul se doreste a fi o atragere a atentiei mediului marcom asupra rolului si aportului pe care sunetul si muzica il pot aduce imaginii de brand si implicit business-urilor. 

Se va discuta despre cat de importanta este muzica pentru branduri, implicatii in construirea de legaturi cu audientele vizate de acestea, modurile in care muzica si sunteul pot ajuta brandurile sa-si atinga obiective marketing si de business, dupa care, pentru ca e joi seara si se apropie aerul de weekend, vor canta si incanta Yoav, intr-o reprezentatie live si Balkan Hotsteppers intr-un DJ set spectaculos, caracteristic.

"Ne propunem sa vorbim si lucruri serioase, dar si sa ne simtim bine, sa impartasim din experienta noastra in ceea ce priveste brandurile si muzica intr-o maniera relaxata, prietenoasa. De aceea ne-am propus sa facem nu o manifestare restransa, ci una la care sa invitam tot mediul de marcom. Pastori de brand, agentii, companii de evenimente, case de productie, studenti la comunicare, media de specialitate, asteptam pe toti cei care vor sa bifeze si o lansare de serviciu marcom dar si o petrecere joi seara, in clubul cu cel mai bun sunet din Romania, cu Yoav si Balkan Hotsteppers" spune Florin Rosu, Managing Partner la Cherry Music.

Co-Founder la Cherry Music si Managing Partner al Pivotal PR London, Bjorn Hall adauga: "speram la o petrecere frumoasa si plina de surprize. Am pregatit toate ingredientele pentru asta, va asteptam joi seara in Kristal."

Accesul la evenimentul muzical se va face pe baza unui like pe pagina de facebook www.facebook.com/cherry.musiq, si a unei carti de vizita sau carnet de student ce atesta interesul pentru tema de discutie.

Yoav si Balkan Hotsteppers impreuna cu The Gemini Bros vor avea si cate o reprezentatie pentru publicul larg, vineri, 18 Martie 2011.

#mce_temp_url#

#mce_temp_url#

#mce_temp_url#

 

Cherry Music ajuta brandurile sa se exprime coerent prin sunet si muzica. De la semnaturi audio la muzica din reclame, jingle-uri radio sau evenimente cu artisti invitati de pe tot globul, Cherry ofera solutii de sunet fundamentate pe brand, pe principiile enuntate de Martin Lindstrom sau Julian Treasure. Cu birouri la Bucuresti si Londra, fondata de Florin Rosu si Bjorn Hall in 2009, Cherry isi propune sa opereze la nivel regional in prima instanta, apoi global.Florin Rosu - managing partner Cherry Music, cu o cariera in marketing inceputa in 1996 la Mercury Research, din 1998 planner, strategic sau creativ, angajat sau freelancer cu sau pentru agentii cum sunt Gavrila &Asociatii, McCann Erickson, Tempo sau Publicis. Din 2009 se documenteaza privind influenta muzicii asupra emotiilor si a brandurilor. Fan al muzicii dinainte de nastere.Membru fondator APG Romania, ICAB (International Community for Audio Branding).Bjorn Hall- co-fondator Cherry Music, 12 ani in industria muzici din UK, conduce in prezent agentia londoneza Pivotal PR (pivotalpr.co.uk), si a lucrat cu artisti precum Air, Amadou & Mariam, Blue, The Chemical Brothers, Daft Punk, Daniel Bedingfield, Depeche Mode, Elton John, Fatboy Slim, Grace Jones, Groove Armada, Joss Stone, Justice, KT Tunstall, Manu Chao, Mousse T, Newton Faulkner, Oasis,  Royksopp, Underworld, U2 sau Wu-Tang Clan. Music consultant pentru mari branduri si evenimente Coca-Cola, Rio Music Conference, Creamfields, Homelands sau NME Awards.