Steam Therapy o noua solutie ingenioasa Beko

BUCURESTI - 6 mai 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Tehnologie, Retail

Tehnologia este prezenta in tot si in toate. Steam Therapy este o noua solutie ingenioasa de la Beko care are grija de hainele noastre. Cand esti presat de timp, lasa masina de spalat rufe">masina de spalat rufe sa-ti improspateze camasa in maxim 20 minute cu ajutorul acestei noi tehnologii.

Steam Therapy o noua solutie ingenioasa Beko

Steam Therapy o noua solutie ingenioasa Beko

Cu totii stim ca tehnologia ne face viata mai usoara. De aceea, majoritatea dintre noi urmarim indeaproape ultimele aparitii de pe piata din dorinta de a avea la noi acasa cele mai performante aparate electrocasnice.

Deoarece producatorul Beko isi doreste sa dezvolte aparate care sa lucreze pentru noi, in avantajul nostru, in urma cu putin timp a lansat o noua gama de masini de spalat rufe, special conceputa pentru nevoile omului modern, dornic sa ramana conectat la noile aparitii in materie de electrocasnice. Electrocasnice dotate cu functii si tehnologii speciale, menite sa ne ofere o multime de avantaje si sa ne simplifice viata prin intermediul unor tehnologii noi dar si a unui design particular.

O astfel de tehnologie este Steam Therapy, cea mai recenta tehnologie de la Beko. Ce este Steam Therapy? Steam Therapy este o tehnologie inovatoare care ofera un sistem de curatare cu aburi, sistem ce iti improspateaza hainele in mai putin de 20 de minute, le pregateste pentru purtare si se asigura ca rufele nu se sifoneaza.

In momentul in care ai o dimineata mai dificila si esti presat de timp, Steam Therapy este cea care iti permite sa economisesti timp pretios. Nu mai trebuie sa iti calci sau sa iti improspatezi hainele, Steam Therapy face acest lucru in locul tau.

Tehnologia de functionare a Steam Therapy se bazeaza pe particulele de abur care rezulta in urma trecerii apei printr-un filtru special. Acesti aburi ajung in interiorul cuvei ceea ce permite o spalare eficienta, rapida si fara cute. Steam Therapy este cea care reduce cutele care se formeaza in mod inevitabil in timpul unei spalari normale. Rezultat? Mai putine cute pentru rufele tale si mai putin timp pierdut cu calcatul lor.

In plus, Steam Therapy iti permite sa iti reimprospatezi hainele, fara sa fie nevoie sa apelezi la un ciclu de spalare special. O solutie ingenioasa, perfecta pentru indepartarea mirosului de tigara de exemplu sau daca pur si simplu tinuta ta are nevoie de reimprospatare. Rufele tale vor fi pulverizate cu aburi la presiune inalta, aburi ce desprind o serie de particule olfactive care sunt fixate in fibre si sunt scoase la suprafata, eliminate in mod eficient in mai putin de 20 de minute.

Steam Therapy de la Beko a fost special creata pentru ca procesul de calcare si spalare sa iti dea cat mai putine batai de cap, sa iti simplifice viata. Vestea buna este ca masina de spalat rufe Beko WMY81443STB1 este destul de accesibila ca pret.

Despre BricoMix

SC Quattro SRL
Targu Mures, str. Marasti, nr. 34, ap. 15, jud. Mures
CUI 15571358
J26/839/2003
mailto:office@bricomix.ro
Site: http://www.bricomix.ro
Tel: 0732610473