Butelii fantezie, accesorii de vin, ustensile vinarii la Salonul International de Vinuri VINVEST

Timisoara - 13 aprilie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Avem placerea de a va informa ca grupul de firme VINO VERITAS COM si BTC GLASS DESIGN va fi prezent in perioada 16-18 aprilie la Salonul International de Vinuri VINVEST 2010, un targ de mare traditie pentru industria vitivinicola din zona de Vest a Romaniei.

Pe langa traditionalele sticle decorative lucrate manual, imbuteliate cu distilate naturale, cutii din lemn pentru una sau doua sticle de vin, o colectie variata de seturi de accesorii pentru servirea vinului, reprezentand marci de renume in acest domeniu cum ar fi FINAL TOUCH, VACU VIN, L’AMI DU VIN, la editia de anul acesta vom prezenta mai multe noutati destinate producatorilor si iubitorilor de vinuri: racitoare de vin – ideale pentru depozitarea profesionala a vinurilor, ustensile si utilaje destinate micilor producator din industia vinului pentru producerea si procesare vinului in conditii casnice – dopuitoare manuale, pompe Enolmatic pentru transvazarea si filtrarea vinului, palnii de filtrare, ustensile de spalare si pregatire a sticlelor pentru imbutelierea vinului si distilatelor. De asemenea, vom fi prezenti cu o gama de aparatura de laborator destinata dotarii laboratoarelor de profil din industria respectiva pentru efectuarea determinarilor fizico-chimice ale mustului, vinurilor si distilatelor.

Va asteptam cu drag la VINVEST, in perioada 16-18 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, intre orele 10.00 – 19.00.

Despre BTC GLASS DESIGN SRL

Misiunea noastra este de a insufla clientilor si partenerilor placerea de a face un altfel de cadou, de a descoperi bucuria servirii unui vin de calitate, utilizand accesorii de calitate.

BTC GLASS DESIGN SRL
Str. Drumul Intre Tarlale 41-45
Sector 3
Bucuresti