LANSAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

BUCURESTI - 7 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Dezvoltatorul imobiliar al complexului residential Pallady Towers Residence, ansamblu residential situat in zona Titan, sector 3 va demara incepand de luni 7 februarie Campania promotionala “Regula lui 7”

LANSAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Dezvoltatorul  imobiliar al complexului residential Pallady Towers Residence,ansamblu residential situat in zona Titan,sector 3  a demarat incepand de luni 7 februarie Campania promotionala “Regula lui 7”, campanie desfasurata pe o perioada a 7 saptamani.

In cadrul campaniei se ofera spre achizitionare potentialilor clienti un numar limitat de doar 14 apartamente si garsoniere, la un pret preferential,cu un discount de 14 % doar in prima saptamana . Pe masura ce timpul alocat campaniei se diminueaza,discountul acordat se va diminua si el cu 2% saptamanal.

Se doreste astfel venirea  in intampinarea persoanelor dornice de a achizitiona o locuita (si ) prin programul “Prima Casa” oferind aceste discounturi astfel incat apartamentele noi,complet finalizate, de 2 si 3 camere sa se apropie ca suma  de plafonul prevazut in program. Mai multe detalii gasiti pe www.pallady-towers.ro si www.palladytowers.ro

Despre buc invest

Dezvoltator imobiliar cu o experienta de peste 6 ani pe piata romaneasca

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/buc-invest/lansarea-campaniei-promotionale