BSS – Din nou locul I la concursul IMPECABILII!

BUCURESTI - 12 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Imobiliare

BSS – Din nou locul I la concursul IMPECABILII!

Si anul acesta, ca in precedentii doi ani,  la Cleaning Show s-a organizat concursul IMPECABILII,  competitie ce constitie momentul culminant al acestei manifestari expozitionale. La editie de fata, desfasurata pe 10 aprilie a.c., s-au inscris patru echipe: Clean Expert, Dalimex, Noc Clean si, bineinteles, BSS. Echipa noastra a fost formata din doi tineri concurenti, Mihai Burloiu si Mihaela Stefanoaiea, coordonati de Irina Dobroiu  - manager servicii de curatenie – care sunt  considerati deja ”veterani” ai acestui concurs, ei participand constant de la prima editie in 2011.

“Probele competitionale” au constat din curatirea cat mai complete si in cel mai scurt timp, a unor suprafete patate cu substante dificil de curatat precum ketchup, mustar, cola, vopsea, cerneala, noroi, banda adeziva. Echipa BSS, puternic sustinuta de colegi, a iesit prima din cele patru, cronometrata cu un timp total de 8 minute si 12 sec. Timpul a fost, desigur, un factor important in stabilirea ierarhiei, dar foarte  mult au contat calitatea si eficienta executarii operatiilor de curatare. Experienta de operare, alegerea celor mai bune echipamente, dispozitive si substante de curatare, miscarile scurte si rapide, excelenta colaborare a celor doi colegi de echipa, toate impreuna au contribuit la victorie. Si, nu in ultimul rand, motivatia de a invinge si sustinerea colegilor din firma, au sustinut urcarea echipei BSS pe “podium”, fiind al doilea an la rand in care ne plasam pe primul loc. Felicitari echipei si managementului departamentului de curatenie al BSS pentru acest remarcabil succes!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/building-support-services/bss-din-nou-locul-i-la-concursul-impecabilii