Elita bucurestencelor premiata de revista IOANA si Sensiblu!

BUCURESTI - 14 decembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Caravana Premiilor IOANA si Sensiblu s-a incheiat astazi, cu evenimentul de decernare al trofeelor pentru Bucuresti. Noua dintre cele mai de seama locuitoare ale Capitalei si-au adjudecat trofeele si diplomele de merit. Revista IOANA a decernat alaturi de partenerul sau Sensiblu, premii in 8 orase ale tarii, in tot anul 2006. Cele mai implicate si active doamne din Focsani, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati si Brasov au fost rasplatite pentru contributia lor la viata sociala, politica si economica a orasului lor. Galele de decernare a premiilor de excelenta au fost evenimente sociale de anvergura pentru toate orasele vizitate.

La Bucuresti, ceremonia de decernare a premiilor a avut loc azi dimineata, la ora 11.00 la Sala Bizantina din Cadrul Muzeului Cercului Militar National. Mihaela Geoana, Gabriela Vranceanu Firea, Mariana Bitang si Rita Muresan au venit sa isi ridice trofeele inmanate de redactorul sef al revistei IOANA, Susana Pletea. Ele au fost recompensate pentru contributiile de seama aduse domeniului de activitate in care exceleaza: Apararea Drepturilor Femeii, Mass Media, Sport si Fashion. Celelalte castigatoare au fost in ordine aleatorie, Prof. Dr. Carmen Ginghina (Medicina), Anca Boagiu (Politica), Rodica Poiata (Arta si Cultura), Mariana Ionescu (Afaceri) si Mina Maria Rusu (Activitati Educationale).Toate doamnele si-au manifestat bucuria de a se numara printre castigatoarele acestor trofee de excelenta, s-au declarat cititoare fidele ale revistei IOANA si au promis ca in anul care vine vor fi la fel de implicate in viata sociala, culturala, politica sau economica a Capitalei si a intregii Romanii.
Iata lista completa a castigatoarelor:o Promovarea si apararea drepturilor femeii

n Mihaela Geoana- Presedinte Fundatia “Renasterea”

o Politica

n Anca Boagiu- Ministrul Integrarii Europene

o Arta si Cultura

n Rodica Poiata- artist plastic

o Afaceri

n Mariana Ionescu- director general Revlon

o Sport

Mariana Bitang- consilier prezidential

o Activitati educationale

Mina Maria Rusu- inspector general de specialitate la Min. Educatiei si Cercetarii

o Medicina si sanatate

Dr. Carmen Ginghina- Presedinte al Societatii Romane de Cardiologie

o Moda/fashion

Rita Muresan- designer

o Mass Media

Gabriela Firea- Director Financiar “Saptamana Financiara”

Despre Burda Romania

Burda Romania este unul dintre cele mai importante trusturi de presa din Romania, editorul a 19 publicatii periodice printre care liderii de audienta: Ioana, Cool Girl si Practic in Bucatarie.
Simona Tanase
PR Manager
0724 234 655
simona.tanase@burda.ro