MEN’S HEALTH A ANIVERSAT 1 AN IN ROMANIA

BUCURESTI - 28 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Intr-o atmosfera selecta in KRISTAL CLUB – reamenajat si redecorat dupa conceptul evenimetului BLACK & SILVER – s-a celebrat luni, 27 martie primul an de existenta a revistei Men’s Health in Romania.

MEN’S HEALTH A ANIVERSAT 1 AN IN ROMANIA

Cu invitati de seama petrecerea a fost deschisa de Razvan Spiridon – redactor-sef MH, Dr. Michael Schroeder – director general Burda Romania si Dl. Octavian Belu – antrenor emerit al gimnasticii feminine.

'Cind apare pe piata romaneasca astfel de publicatie, cum este Men's Health, nu pot decit sa fii bucuros ca barbat. Eu sint de doua ori mai incintat, cu cit am devenit parte din revista, prin interviul acordat in luna august. Salut Men's Health Romania si ii doresc zeci de ani de-acum inainte.'

Razvan Spiridon a trecut in revista o parte dintre actiunile pe care Men’s Health le-a organizat pe parcursul primul an. BARBATUL ANULUI 2006 este cea care a dat nastere primei coperte MH cu un cititor roman. In urma preselectiei dintre 400 de cititori inscrisi in competitie 5 au fost selectati sa fie coperte in urmatoarea perioada de timp.

Acestia sunt:
Oltin Hurezeanu – 31 ani, 1,83m, 82 kg, Bucuresti, avocat, actor – coperta numarului aniversar
Adrian Marius Suciu – 27 ani, 1,86m, 86 kg, Medias, instructor de inot
Cristian Geaman – 35 ani, 1,84m, 84 kg, Brasov, dansator/coregraf
Adrian Nartea – 25 ani, 1,90m, 85 kg, Brasov, account executive
George Radu – 26 ani, 1,75m, 75 kg, Bucuresti, dansator profesionist

Vestimentatia barbatilor Men’s Health si a lui Razvan Spiridon a fost asigurata de DINASTY.

Spiritul Men’s Health a fost celebrat si prin prezenta a patru perechi de dans sportiv apartinand clubului “PAS IN DOI”– campioni nationali – care au transmis din energia lor invitatilor si au facut prima invitatie la dans.

Dintre personalitatile care au raspuns invitatiei facute de Men’s Health am sa enumar doar cateva: Elisabeta Lipa, Viorica Suciu, Marius Urzica, Andreea Liptak, Corina Danila, Mircea Badea, Mihai Gadea, Oreste, Nicu Covaci, Gabi Jugaru – cel mai nou colaborator permanent al revistei noastre, Cristina Teodorescu, Niels Schnecker, Adina Buzatu si multi alti colaboratori, clienti si agentii de publicitate cu totii prieteni ai revistei Men’s Health.

Despre Burda Romania

Multumim sponsorilor acestui eveniment: BMW – Automobile Bavaria si Coty Romania – David Beckham.
Adina Gheorghe
Brand Manager MEN'S HEALTH
BURDA ROMANIA
Tel.: 312.26.15 / Fax: 311.35.87