PRACTIC SANATATE si BUCATE PRACTICE - noua carte de bucate, ambele de la Burda Romania

BUCURESTI - 10 martie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Practic in bucatarie te surprinde cu noua carte din colectia culinara practica - BUCATE PRACTICE: de post, pentru dezlegare la peste, de dulce.
La inceput de primavara Practic santate iti vine in ajutor pentru intarirea sistemului imunitar!

PRACTIC SANATATE si BUCATE PRACTICE - noua carte de bucate, ambele de la Burda Romania

Din 10 martie gateste Bucate practice: cu verdeturi si legume in postul Pastelui, cu peste pentru zilele de dezlegare sau mancaruri usoare, de primavara, pe baza de lactate!

Retete rapide, sanatoase, probate in bucataria practica! Iti reusesc garantat!

Cumpara acum BUCATE PRACTICE de la Practic in Bucatarie!

Gateste sanatos si gustos cu Practic in Bucatarie - cea mai citita si cumparata revista din Romania.

Practic sanatate vine cu sugestii si sfaturi pentru sanatea ta si a familiei tale! Din sumar:

Medicina: Escheria coli, prieten sau dusman; Fereste-te de astenia de primavara; Sfaturi ca sa invingi alergia la polen; Spune adio noptilor albe.

Alimentatie: Vitalitate cu verdeturi de primavara, Comori in adancul apelor: algele; Beneficiile condimentelor; 5 reguli pentru un bun regim vegetarian, Alimentatia in bolile hepatice cornice.

Varsta a III-a: Cum sa alungi singuratatea; Alimentatia la 60+; “Boala uitarii” ingrijita in spitale de profil.

Copii: Masajul chinezesc al nou-nascutului, Protejeaza-i rinichii, Il deranjeaza polipii?; Copilarie cu astm bronsic.

Interviu: Senzorul care depisteaza cancerul testat prima data pe inventatoare.

Cumpara acum cele mai indragite reviste din Romania!

Despre Burda Romania

Despre BURDA ROMÂNIA.
Istoria companiei BURDA începe acum aproape 100 de ani, ca o afacere de familie specializată pe tipărituri. Hubert Burda Media a ajuns să fie o companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii de succes, până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct. Primul lucru la care oricine din Europa se gândeşte când aude cuvântul BURDA este revista de modă, biblia de fashion a unor întregi generaţii de femei. Aenne Burda este cea care a lansat revista şi care a transformat-o într-un simbol al bunului gust. Astăzi Burda înseamna mult mai mult decât o singură revistă de modă, tipăreşte peste 260 de publicaţii peste tot în Europa, are peste 7.000 de angajaţi şi este într-o continuă expansiune, în special axată pe ţările din Europa de Est, pe editarea online şi pe marketing direct.În România, compania tipăreşte 20 de titluri periodice, cu un succes extraordinar. Numărul românilor care citesc lunar publicaţiile editate de Burda România ajunge la peste 2,5 milioane de cititori unici (urban, 14-64 ani). Asta înseamnă că circa 30% din românii din mediul urban, cu vârste între 14-64 ani, citesc în fiecare lună cel puţin unul dintre titlurile de succes ale companiei, fie că este vorba de Autoshow, Ioana, Practic in Bucatarie, Casa Lux, Men's Health sau Cool Girl.* * *Despre IOANA. O dată la 2 săptămâni cititoarele găsesc în revista Ioana întreg universul lor: modă, coafură, cosmetică, stil de viaţ

Taguri: sanatatepostPracticbucatebucatarie