SUPLIMENT DE SANATATE CU VITACARE SI REVISTA IOANA VA AJUNGE IN LUNA IUNIE LA CONSTANTA!

BUCURESTI - 20 mai 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Social

Campania Supliment de Sănătate cu Vitacare şi Ioana continuă.
Caravana va poposi în luna iunie la Constanţa, iar temele care vor fi dezbătute vor fi stresul şi silueta!

revista Ioana

revista Ioana

În general, persoanele foarte ocupate şi care sunt supuse unui mare stres cotidian permanent, au mari dificultăţi să urmeze un program de viaţa şi, în special, unul alimentar.

În aceasta perioadă, cu sau fără voia noastră, febra pregătirilor de vacanta ne cuprinde şi intrăm într-o vrie în care e greu să ne controlam, mai ales programul alimentar. Bucuria pregătirilor este amestecată şi cu mult stres, panică, anxietate pentru că nu reusim să ne încadrăm în timp, buget etc.

Tot vara e perioada examenelor de tot felul, admiteri la facultate, licente, dizertatii, teze. Există o strânsă legătură între randamentul cerebral şi calitatea alimentelor ingerate, în special în perioadele în care organismul este supus unui stres pshihic suplimentar.

De asemenea, doamnele şi domnişoarele se pregătesc de sezonul estival şi sunt atente la silueta şi nu numai. Şi acesta este un stres, nu-i aşa?

Răspunsuri la toate aceste probleme, cum să le combatem, cum să le amelioram sau cum să ne ferim de ele, le veţi putea obţine din partea specialiştilor VITACARE şi a doamnei Lector Universitar Dr. Lygia Alexandrescu, într-o discuţie liberă, moderată de redacţia revistei Ioana.

Vă aşteptăm miercuri, 8 iunie 2011, de la ora 18:00 la Hotelul IBIS, Str. Mircea cel Bătrân nr 39-41, Constanta.          

Vă  rugăm să confirmaţi prezenţa dvs. la adresa de e-mail: adina.gheorghe@burda.ro

Numărul de participanti este limitat de numărul locurilor în sală.

Participanţii vor primi cadouri din partea organizatorilor!  

Despre Burda Romania

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.
In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.