SUPLIMENT DE SANATATE CU VITACARE SI REVISTA IOANA

Locul desfasurarii: Hotelul Golden Tulip Times

Organizator: revista Ioana

SUPLIMENT DE SANATATE CU VITACARE SI REVISTA IOANA

            Înainte de Paşte şi la început de primăvară simţim nevoia să ne primenim şi sufletul şi trupul în aşteptarea marii Sărbători. Şi astfel reducem şi, chiar eliminăm, consumul de produse de origine animală. 

             Această practică este controversată de cei care ridică problema suficienţei nutrienţilor esenţiali pe care îi furnizăm organismului (având în vedere că  alimentele de tipul cărnii, ouălelor sau lactatelor, dispar din dietă).

            Un lucru este cert: dieta exclusiv vegetariană este binevenită, în general, pentru organism însă, trebuie bine gândită şi planificată, pentru a nu produce dezechilibre la  nivelul  acestuia.

            Există o serie de mituri referitoare la dieta vegetariană şi ne propunem să le clarificăm în întâlnirea pe care vi-o propune VITACARE şi revista IOANA.

            Întrebări precum: Sunt absente proteinele din dieta vegetariană?, Grăsimile se consumă în cantitate prea mică în post?, Mineralele de tipul calciului, fierului, zincului se găsesc în cantitate suficientă în alimentele de post? – îşi vor găsi răspuns direct de la Dna. Lector Universitar Dr. Lygia Alexandrescu şi reprezentanţii companiei Vitacare.

           Vă aşteptăm sâmbătă, 26 martie 2011, de la ora 11:00 la Hotelul Golden Tulip Times din Piaţa Muncii, Bd. Decebal nr. 19, etaj 11.

 

Vă  rugăm să confirmaţi prezenţa dvs. la numărul de telefon: 0372.10.60.20

Numărul de participanti este limitat de numărul locurilor în sală.

Participanţii vor primi cadouri din partea organizatorilor! 

Despre BURDA ROMANIA

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct. In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.

Confirmare pana la data: 25 martie 2011

Participare: Intrare libera

Taguri: sanatateIoanaVitacaresupliment
Sponsori eveniment:
  • Vitacare Vitacare
Parteneri eveniment:
  • Revista Ioana Revista Ioana