Lansarea Laboratorului de Zâmbete - Cabinet Stomatologic pentru copii

BUCURESTI - 28 martie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Sanatate

Bursuceii Veseli, centru de activități, vă prezintă cel mai nou și mai vesel cabinet stomatologic pentru copii din București!

Lansarea Laboratorului de Zâmbete - Cabinet Stomatologic pentru copii

 " Laboratorul de Zâmbete ", cel mai modern și mai prietenos cabinet stomatologic pentru copii din București vă așteaptă la Zâmbăta Veselă !Pe data de 5 Aprilie la ora 10.00 vă invităm la lansarea oficială a cabinetului.Aici vă vom astepta cu multe surprize!

Zâna Măseluță și Peter Pan vor intreține atmosfera veselă! Impreună cu copiii vor face o piesă de teatru interactivă!

Va avea loc un atelier creativ susținut de Eliza unde vom invăța cum sa facem dințisori din fetru și din lut.

Dulciurile Raw vegan vor îndulci petrecerea.Toți participanții vor primi consultații gratuite la cabinet, dar și multe alte premii constând în abonamente pentru copii la diverse activități în centrul Bursuceii Veseli! 

Bursuceii Veseli este cel mai modern centru de activități pentru copii din București. Situați ultracentral în apropierea pieții Alba-Iulia, centrul este dotat cu piscină interioară proprie, sală de dansuri si karate, atelier de pictură si săli de curs.AdresaStrada Cezar Bolliac. nr. 31Sector 3 (piata Alba-Iulia)RSVP 0762 436 326www.bursuceiiveseli.rooffice@bursuceiiveseli.roIntrarea este liberă

Despre Bursuceii Veseli

Bursuceii Veseli este cel mai modern centru de activitati pentru copii. Peste 600 de mp dedicati cursurilor pentru copii. Dotat cu piscina acoperita, sala de dans si atelier de bricolaj. Gazduieste scoala de vara pentru copii. Incepand cu Septembrie 2014 va porni si afterschool-ul Bursuceii Veseli.
Totul sub acelasi acoperis!