Antreprenori in serie si Leii din Arena, la Zilele Biz

BUCURESTI - 20 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Zilele Biz, cel mai important eveniment b2b din Romania, va avea loc in perioada 24-28 noiembrie, la Hotel Radisson SAS din Bucuresti. Ziua de antreprenoriat deschide evenimentul in forta , cu 6 conferinte si workshopuri, 20 de antreprenori si consultanti de succes si un concurs de planuri de afaceri jurizat de Leii Marius Ghenea, Cristina Batlan, Dragos Anastasiu si Radu Tudorache.

Antreprenori in serie si Leii din Arena, la Zilele Biz

In prima conferinta a zilei de antreprenoriat, invitatii Iulian Padurariu- Trout&Partners, Sergiu Teodosiu- Ascendis, Ben Martens- The Real Estate Service Group, Cristina Pasat- Professional, Cristian Nacu- Enterprise Investors si Ioana Manea- Loco Branding and Communication vor prezenta secretele unui start up de succes: pozitionarea, planul de afaceri, bootstrapping, recrutarea 'campionilor', cresterea capitalului, marketing & branding. Cea de-a doua conferinta este sustinuta de antreprenori in serie ca Marius Ghenea, Dragos Petrescu sau Sabin Cernea, acei oameni care au folosit fiecare experienta de business pentru a lansa alte noi afaceri, formand astfel un lant de business-uri independente sau care se sustin unul pe celalalt. Ei vor impartasi participantilor din experienta lor, de la felul in care gasesc modalitati creative de folosire a resurselor la modul in care stiu cand si cum sa treaca de la o afacere la alta.

Sesiune speciala: Gandeste Biz!

Fiecare zi a evenimentului va gazdui o sesiune speciala dedicata 'oamenilor Biz', acelora care au ajuns in top gandind tot timpul ca succesul in afaceri se bazeaza pe inovatie, pasiune, determinare si dorinta de a reusi. Acelora care au gandit Biz. „Sa gandesti Biz inseamna sa vezi oportunitati acolo unde cei mai multi vad doar probleme, dar sa ai si perseverenta de a transforma aceste oportunitati in succese” declara Marius Ghenea, invitat la sesiunea “Gandeste Biz!” din ziua de antreprenoriat.

Biz Plan Awards

Biz Plan Awards este o competitie organizata de revista Biz impreuna cu emisiunea Arena Leilor, care a provocat pe cei care au o idee de afacere si au nevoie de finantare sa trimita planul lor de afacere. 6 finalisti au fost selectati pentru a-si sustine ideea de afacere la Zilele Biz, in fata Leilor: Marius Ghenea, Cristina Batlan, Dragos Anastasiu si Radu Tudorache, cu sansa de a castiga 5000 de euro, un mac book dar si consiliere din partea Leilor si suportul media al revistei Biz.
Nou la Zilele Biz 2008!

o noua locatie- Hotel Radisson SAS
2 zile dedicate exclusiv CSR si inovatiei
proiecte speciale pe antreprenoriat- Biz Plan Awards- si creativitate- Creativity in action
Lansare A50 Birouri de Arhitectura
studii exclusive realizate de FutureLab, D&D Research si AtisReal

Programul complet este disponibil pe www.zilelebiz.ro

Despre Business Media Group

Business Media Group (BMG) este un grup independent de media, fondat în 1995 care editeaza săptămânalul în limba engleză Business Review, revista de afaceri Biz si BusinessWeek Romania – licenta celei mai citite reviste de afaceri din lume.
Pe langa acestea, Business Media Group este organizatorul de evenimente B2B: Zilele Biz, Strategic, Business Review Forum, BizAcademy.

Adina Milea
Brand Manager Biz
Business Media Group
adina.milea@bmg.ro