Magda Munteanu, castigator al premiului “Jurnalism economic” la Gala Clubului Roman de Presa

BUCURESTI - 29 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Jurnalista Magda Munteanu, Senior Redactor al BusinessWeek Romania a castigat premiul sectiunii “Jurnalism economic”, acordat la cea de a IX-a editie a Galei Clubului Roman de Presa, ce a avut loc la Circul Globus din Bucureşti in data de 27 mai 2008.

Premiul a fost acordat pentru articolul “In spatele portilor Alro”, aparut in numarul 32 al revistei BusinessWeek.

Magda este si castigatoarea premiului “Tanarul jurnalist al anului 2006” acordat de fundatia americana Freedom House si anul acesta a fost selectata sa reprezinte Romania in cadrul concursului international “Balkan Fellowship for Journalistic Excellence” organizat de Balkan Investigative Reporting Network, unde va concura cu jurnalisti din 9 tari.

Magda are opt ani de experienta in presa, dintre care sapte in cadrul Business Media Group, unde a lucrat ca redactor Business Review si Senior Redactor BusinessWeek Romania. Are un master in Managementul Institutiei Mass-Media si urmeaza cursurile unui MBA in cadrul CEU Business School.

Despre Business Media Group

BusinessWeek Romania este licenta celei mai importante reviste de afaceri din lume si este editata de grupul de presa Business Media Group. BMG (www.bmg.ro) publica de asemenea revistele Business Review, Biz, Campaign Romania si Stuff si este organizator al trade shwo-ului Zilele Biz (www.zilelebiz.ro), seriei BizAcademy (www.bizacademy.ro), Business Review Forum (www.brforum.ro), Biz Forum , Ad’Or , etc.

Telefon: 021.206.06.80 www.bmg.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/business-media-group/magda-munteanu-castigator-al-premiului-jurnalism-economic-la-gala-clubului-roman-de-presa