Zeci de invitati internationali confirmati ca vorbitori la Zilele Biz 2007

BUCURESTI - 12 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Mai mult de treizeci de speakeri internationali si-au confirmat prezenta in calitate de invitati speciali la editia din acest a Zilelor Biz. Acestia sunt experti internationali si profesionisti recunoscuti in domenii ca new media, advertising, IT&C, finante, imobiliare, marketing, CSR precum si business angels, fonduri de investitii, venture capitalists si oficialitati.

Zeci de invitati internationali confirmati ca vorbitori la Zilele Biz 2007

Printre invitatii care vor fi prezenti intre 19 si 23 noiembrie la Zilele Biz se numara: Mark Chalmers - ex-Creative Director Strawberry Frog Amsterdam, Stephen Davies - Social Media Manager Webitpr, Martin Cserba si Alexander Felsenberg, Co-Fondatori ai agentiei interactive 101 Worldwide AG, Leon Ramakers - ex-CEO Mojo Concerts, Senior Consultant Live Nation şi Partener al Emag!c Entertainment, Ludwik Sobolewski - Presedintele Bursei de Valori Varsovia, Paul Garrison - autor al cartii „Exponential Marketing”, George T. Haber - CEO CrestaTech Silicon Valley, Marketing Guru, unul dintre cei mai bogati antreprenori de origine romana, si multi altii.

Zeci de profesionisti locali se vor alatura invitatilor internationali pe parcursul fiecareia dintre cele cinci zile ale evenimentului pentru a sustine peste 60 de conferinte si workshopuri, studii de caz, prezentari de companie, intr-un maraton al afacerilor la Zilele Biz, intre 19 si 23 noiembrie, la World Trade Center Bucuresti. Mai multe detalii despre program si lista completa a vorbitorilor este disponibila pe site-ul evenimentului, www.zilelebiz.ro.

Aflat la cea de a VI-a editie in acest an, Zilele Biz - primul trade show b2b din Romania -devine in 2007 un eveniment regional, cu speakeri si delegati din Romania, Polonia, Ungaria, Grecia, Cehia, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Rusia, Turcia. Tot la aceasta editie, Zilele Biz lanseaza concursul 11 minutes – un concept original de conferinta, sistemul de intalniri directe cu fonduri de investitii si finantatori precum si o comunitate sociala asociata site-ului evenimentului.

Despre Business Media Group

Business Media Group (BMG) este un grup independent de media fondat în 1995 cu doua divizii de publicaţii: Business Publishing (ce cuprinde săptămânalul în limba engleză Business Review, revista de afaceri Biz, BusinessWeek Romania – licenta celei mai citite reviste de afaceri din lume, cel mai complet ghid al afacerilor, The Workbook şi revista de publicitate Campaign) şi Lifestyle Publishing (Stuff – licenţa revistei internaţionale de tehnologie Stuff Magazine, Autocar - licenta exclusiva a primului titlu auto din lume).
Pe langa acestea, Business Media Group este organizatorul unora dintre cele mai importante evenimente B2B din Romania, prin Divizia de Evenimente: Zilele Biz, Strategic, Business Review Forum, BizAcademy, Ad’Or.

Pentru detalii sau acreditari de presa la eveniment, va rugam contactati-ne la tel 021/2060680, email adina.milea@bmg.ro, persoana de contact Adina Milea, Marketing Coordinator Business Media Group.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/business-media-group/zeci-de-invitati-internationali-confirmati-ca-vorbitori-la-zilele-biz-2007