Comunicate Business Organisation for Students

Compania Business Organisation for Students a emis 12 comunicate de presa

 • ABM Community – The Community You Want To Be In

  BUCURESTI - 10 aprilie 2006


  Bucuresti, 17 aprilie 2006, orele 12:00 – Business Organization for Students (BOS) deschide cea de-a treia editie a programului educational ABM Community, la Hotelul InterContinental, Florentine Ball Room. Programul inlesneste studentilor contactul direct cu mediul corporate oferind atat conferinte cat si workshopuri.
      comunicatul de presa

 • BOS lanseaza « Expeditia in HR » Exploreaza perspectivele, Formeaza-ti brand-ul, Indrazneste

  BUCURESTI - 14 februarie 2006

  Business Organization for Students (BOS) a dat startul la inscrierile pentru Expeditie in HR – editia a II-a marti, 14 februarie, prin intermediul portalului www.abm.ro.
  Expeditie in HR va avea loc in perioada 21-23 februarie la Palatul Sutu. Evenimentul s-a nascut din nevoia studentilor de a fi pregatiti in vederea evolutiei lor personale si profesionale, aceasta facilitand gasirea unui job si dezvoltarea unei cariere intr-un mediu business propice.
      comunicatul de presa

 • The Choice 2005: “Searching for passionate people!”

  BUCURESTI - 9 noiembrie 2005

  “Fiecare are dreptul sa-si aleaga organizatia din care sa faca parte si in care sa se dezvolte atat personal cat si profesional. Alegeti organizatia care sa vi se potriveasca si in care sa va implicati de placere. Proiectul s-a numit “The Choice” pentru ca fiecare are dreptul sa aleaga, dar numai BOS face diferenta: prin pasiunea pe care o demonstreaza membrii sai in organizarea proiectelor” , Mateescu Irina, PR Manager BOS.    comunicatul de presa

 • BOS a oferit studenţilor şansa de a se afirma şi informa prin ABM Community

  BUCURESTI - 30 mai 2005

  Programul educaţional ABM Community îşi propune să ofere studenţilor o altfel de educaţie prin contact direct cu realităţile pieţei. Studenţii au putut opta pentru Advertising, Business sau Marketing Community în funcţie de domeniul de interes, iar 100 din cei peste 2500 de aplicanţi au avut drept profesori Directorii de creaţie, liderii propriilor afaceri, Marcom Managerii, Brand Managerii, în cadrul Advertising, Business si Marketing School.    comunicatul de presa

 • Povesti de succes, oameni de succes, premii si multi studenti la ABM Days

  BUCURESTI - 27 aprilie 2005

  Advertising, Business & Marketing Days, eveniment organizat de BOS în perioada 19-22 aprilie a oferit studenţilor sansa de a se informa si de a-si clarifica unele nelamuriri legate de mediul de afaceri din Romania.
  ABM Days, aflat la a IV-a editie, a însemnat patru zile de conferinte, peste 700 de studenti participanti, 35 de speakeri, 18 companii partenere.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 14 aprilie 2005

  Evenimentul ABM Days, organizat de BOS, se va desfasura intre 19 si 22 aprilie la sala AGIR, bd Dacia nr 26, vis-à-vis de Facultatea de Comert. Proiectul face parte din programul educational ABM Community si reprezinta o sursa de informare pentru studentii interesaţi de publicitate, marketing si de mediul de afaceri din Romania.
  Acum BOS ofera studentilor sansa de a-si clarifica nelamuririle si falsele conceptii. Specialisti de top din Advertising, Business, Marketing ii invata. Studentii vin cu intrebarile, invitatii au raspunsurile.

      comunicatul de presa