businessdrive    

Comunicate de presa si evenimente pe tema businessdrive

 • businessdrive. MiniMBA cu Marius Ghenea si Dragos Popescu

  businessdrive

  Bucuresti - 13 April 2016

  Comunicat de Perform Media SRL

  ... businessdrive, un workshop demonstrativ de simulare de business. Workshop-ul va avea loc la Hotel Marshal Garden si va incepe la orele 17:00. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: antreprenoriat , marius ghenea , perform media , businessdrive , dragos popescu , diagma

  Vezi toate comunicatele de presa despre businessdrive

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul businessdrive.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la businessdrive. Informatiile despre businessdrive cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul businessdrive, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la businessdrive, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.