Primul targ de Cariera din Romania la Sala Palatului

BUCURESTI - 20 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Miercuri 26 si joi 27 octombrie 2005 va avea loc la Sala Palatului Arenele Carierei, care va aduna 45 de companii de renume cu prezentări, standuri, seminarii şi oferte de aproximativ 400 de posturi.

ARENELE CARIEREI
Primul targ de cariera din România se deschide la
Sala Palatului, în zilele de 26 şi 27 octombrie 2005

Arenele Carierei este primul târg de carieră pentru tinerii profesionişti care au ajuns la acel moment în viaţa lor când caută mai mult decât un job de început, aspirând la un post în cadrul unui angajator de renume. De aceea are şi deviza “Mai mult decat un job. O CARIERĂ!”.

Evenimentul va reuni 45 dintre cei mai mari angajatori din toate domeniile, care produc la un loc 10% din PIB. Companiile participante caută angajaţi pentru toate nivelurile de experinţă oferind de la poziţii de practică, burse de excelenţă, posturi pentru candidaţi fără experienţă, până la posturi care solicită 3 ani de experinţă. Dintre companiile participante putem menţiona: ZAPP, Procter&Gamble, Dacia-Renault, Orange, Romtelecom, IMSAT, Rompetrol, Colliers, Connex, BRD, Citibank, Alcatel, Praktiker, Coca Cola HBC, Scop Computers, Roche, Impact.

Târgul va prezenta candidaţilor 400 de posturi din cele mai dinamice domenii de pe piaţă: bunuri de larg consum, bănci, farmaceutice, construcţii, IT&C, telecomunicatii, inginerie. Toţi cei care doresc să ajungă în baza de selecţie a companiilor trebuie să îşi înscrie CV-ul online la www.ecareer.ro

Participanţii pot afla detalii despre posturi atât la standurile companiilor cât şi la prezentările de companii care vor avea loc pe tot parcursul târgului. Prezentările de companii vor fi completate cu seminarul „Cele 7 mituri care îţi distrug cariera” oferit de prima firma specializată în coaching de carieră din România – www.careerexperts.ro.

Arenele Carierei se diferenţiază de celelate evenimente de profil de pe piaţă prin renumele companiilor participante, calitatea posturilor şi programelor de management trainee puse în concurs şi prin profilul celor peste 3000 de tineri profesionişti care sunt aşteptaţi la eveniment.

Participanţii vor putea alege să participe la oricare dintre secţiunile târgului: Prezentări de companii, Standuri de prezentare şi recrutare, Workshop-uri pe teme de carieră şi Studiul “Cel mai dorit angajator”.

Înscrieri, detalii despre participanţi şi posturile disponibile sunt disponibile la www.ecareer.ro.

Despre BusinessIQ

BusinessIQ

office@businessiq.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/businessiq/primul-targ-de-cariera-din-romania-la-sala-palatului