4Season by www.PromotionalePeStoc.ro – cadouri pentru orice anotimp

BUCURESTI - 5 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Seriprint Distribution intră pe piaţa online din România sezonul acesta, cu lansarea noului magazin virtual de materiale promoţionale şi cadouri www.PromotionalePeStoc.ro.
Lansarea noului magazin online facilitează procesul comandării de materiale promoţionale şi cadouri personalizate.

Având convingerea că micile cadouri sunt sufletul oricărui parteneriat de succes, iar cadourile promoţionale sunt întotdeauna utile în promovarea imaginii unei companii şi nu numai, principiul companiei Seriprint Distribution, Dăruieste ce-ţi place să primeşti!, devine baza realizării noului magazin online                www.PromotionalePeStoc.ro.

Lansat pe piaţa online din România, în luna Noiembrie a acestui an, noul magazin virtual www.PromotionalePeStoc.ro  porneşte la drum cu 4 atuuri deosebit de importante: stocuri interne însemnate din punct de vedere cantitativ, o echipă cu experienţă întotdeauna la dispoziţia clientului cât şi o divizie proprie de personalizare dotată cu cele mai noi şi mai performante utilaje pentru a oferi produselor alese de Dumneavoastra personalitate, stil şi mesaj promoţional, preţuri competitive.

Noul magazin online facilitează accesul către o gamă largă şi variată de produse promoţionale şi cadouri: de la cele mai simple articole promoţionale precum pixuri, brichete, brelocuri, până la seturi de lux din lemn, metal sau piele, ceasuri de birou şi de perete, instrumente de scris cu in design deosebit şi multe alte produse disponibile sub amprenta brand-ului : 4 SEASON  ce contine peste 500 de articole în 6 grupe de produse.

Livrarea produselor se realizează în 24 de ore oriunde pe teritoriul ţării, iar la o valoare a coşului mai mare de 350 Lei, transportul este gratuit. Pentru comenzile cu personalizare, livrarea produselor se va face în 3 zile lucrătoare.

Iar pentru că sărbătorile sunt aproape,www.PromotionalePeStoc.roa lansat o campanie de sezon: la cumpărăturile de minimum 500 Lei, inclusiv TVA, până pe data de 24 Decembrie 2011 se achită doar jumătate din valoarea totală a coşului.

Despre CADOURI 4SEASON

Compania Seriprint Distribution este importator direct de materiale promoţionale şi cadouri. Este prezentă pe piaţa românească a publicităţii începand cu anul 1995, este membru PSI şi membru fondator APIIP (Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor din Industria de Publicitate).
Date de contact:
SC Seriprint Distribution SRL
Persoana de contact: Marian Socol
Str. Mitropolit Grigore, Nr. 31, Sect. 4, 040563, Bucureşti
Telefon: 0722.209.609
E-mail: msocol@fourseason.eu
Site: www.PromotionalePeStoc.ro
www.fourseason.eu