Responsabilitatea Sociala Corporativa

Timisoara - 27 aprilie 2004

Comunicat tip General in ONG

Forum studentesc

Responsabilitatea Sociala Corporativa


LEADERS Romania în colaborare cu CCIA Timişoara
au placerea de a va invita la conferinta de presa Global Youth Service Days 2004, cu tematica “Responsabilitatea Sociala Corporativa”.

Data: miercuri, 28 aprilie 2004, la ora 10:00 AM
Locatia: in sala de conferinte a Camerei de Comert, Industrie şi Agricultura Timisoara, Piata Victoriei nr. 3.

Global Youth Service Days este un eveniment anual international organizat in peste 120 de tari, dedicat societatii civile, avand ca obiective:
● MOBILIZAREA tinerilor si organizatiilor in activitati dedicate dezvoltarii comunitatilor din care fac parte;
● RECRUTAREA noii generatii de voluntari;
● EDUCAREA publicului in ceea ce priveste rolul tinerilor ca lideri, prin evidentierea contributiilor pe care acestia le aduc comunitatii.

Scopul conferintei Global Youth Service Days din Timisoara este promovarea responsabilitatii sociale corporative ca mijloc de mobilizare a mediului de afaceri si a societatii civile in vederea initierii de proiecte in parteneriat, precum si prezentarea unor organizatii care ofera tinerilor posibilitatea de a se implica in programele acestora pentru comunitate. Evenimentul se va bucura de prezenta reprezentatilor organizatiilor non – guvernamentale din mediul studentesc timisorean si va cuprinde o scurta prezentare a organizatiei LEADERS Timisoara si a activitatilor desfasurate de aceasta.

LEADERS Romania are ca misiune sprijinirea dezvoltarii personale şi profesionale a tinerilor lideri competenti, responsabili si inovatori, care sa-si coordoneze actiunile si eforturile pentru progresul intregii societati. Pentru al patrulea an consecutiv, LEADERS Romania a fost desemnata Agentia Nationala de Coordonare a evenimentului GYSD, ce se va desfasura simultan in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara, Constanta, Arad si Brasov.

Despre Camera de Comert Industrie si Agricultura Timisoara

0256/490771
Larisa CIOACA
Public Relations Coordinator
LEADERS Timisoara
0724-302 615, larisa_cioaca@yahoo.com

cciat@cciat.ro