Solutii de optimizare a consumului energetic

BUCURESTI - 2 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, ONG

Live site

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București are plăcerea să vă invite luni, 16 decembrie 2013, la Hotel Intercontinental, între orele 8:30 – 14:30, la seminarul organizat de GEP Renewables Romania și EUDT Energie und Umweltdaten Treuhand (Energy, Environment, Data trust) cu tema ”EUDT energy monitoring and consulting, save resources, energy and money ”,în cadrul căruia vor fi prezentate cele mai eficiente soluții pentru reducerea consumului energetic aferent utilităților (electricitate, termoficare, consum de apă etc.).

Seminarul este destinat companiilor al caror consum energetic este mai mare de 100.000 euro/an, precum unități industriale și de producție din toate domeniile, dezvoltatori imobiliari și deținători de clădiri de birouri, spitale și unități medicale, centre wellness & SPA, hoteluri și lanțuri hoteliere, magazine și supermarketuri.

Specialiştii GEP și EUDT vor prezenta strategii concrete de optimizare a consumului energetic și vor oferi consultanță participanților la seminar, învederea alegerii celor mai practice instrumente pentru eficientizarea resurselor, inclusiv soluții de finanțare și implementare a sistemelor de control.

Fondată în anul 1986 de către Sauper Umweltdatentechnik (Environemnt Data Technik), EUDT are o experiență vastă în domeniul monitorizării și controlului consumului energetic, acumulată de-a lungul a cinci ani alături de peste 50 de clienţi. Sistemele inteligente implementate de companie pentru îmbunătățirea eficienței energetice sunt acum folosite în hoteluri, spitale, case de îngrijire, clădiri de birouri și industrie, atât în Austria, cât și înstrăinătate, respectiv Germania, Cehia, Polonia şi Italia, iar soluțiile propuse de EUDT au scopul de a ajuta clienții în vederea reducereii consumului de energie. Operațiunile Sauper Umweltdatentechnik se concentrează nu numai pe dezvoltarea și implementarea metodelor avansate de conservare a energiei și a altor resurse, dar si pentru detectarea și afișarea emisiilor și a poluanților.

Discuţiile se vor purta în limba engleză

Programul integral al seminarului poate fi consultat pe site-ul Camerei www.ccib.ro. Participarea la seminar este GRATUITĂ, însă completarea formularului de înregistrare, disponibil pe www.ccib.ro, este obligatorie. Data limită pentru înscriere este 13 decembrie2013.Persoana de contact: Argentina Traicu (argentina.traicu@ccib.ro)

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti

Despre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti