“Succesul afacerii – o relatie intre oameni”

Locul desfasurarii: Sediul firmei Inox S.A. str. Atomistilor, nr. 12, Judetul Ilfov, Magurele

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei - Euro Info Centre

“Succesul afacerii – o relatie intre oameni”

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) – Euro Info Centre Bucuresti va invita sa participati la “Succesul afacerii – o relatie intre oameni” - intalnire intre tineri cu spirit intreprinzator si managementul firmei INOX S.A.
Intalnirea va avea loc vineri, 08 decembrie a.c. intre orele 09:00 – 11:00 la sediul firmei (str. Atomistilor, nr. 12, Judetul Ilfov, Magurele). Transportul participantilor este organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Euro Info Centre Bucuresti.
Aceasta intalnire este adresata tinerilor dornici sa-si dezvolte o afacere si care cu aceasta ocazie au posibilitatea sa invete din experienta managerilor de succes ai acestei firme. Intalnirea reprezinta insa si o oportunitate deosebita pentru tinerii interesati de un loc de munca nou, avand in vedere interesul si disponibilitatea firmei INOX SA in acest sens.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza aceasta intalnire in cadrul proiectului „Promovarea spiritului antreprenorial: 5 experiente pentru 5 teme”, ce are ca obiectiv principal dezvoltarea spritului antreprenorial in randul tinerilor.


Informatii suplimentare: Cristina Roua si Magda Ceamuru, Euro Info Centre Bucuresti, tel: 021 319 01 11, e-mail: euroinfo@ccir.ro

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera