Top 5 probleme practice ale arbitrajului în jurisprudența 2015-2016

BUCURESTI - 9 iunie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Media / Publicitate, Retail

Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), vă invită să participaţi la conferinţa “Top 5 probleme practice ale arbitrajului în jurisprudența 2015-2016”.

Evenimentul va avea loc în data de 14 iunie 2016, în intervalul 16:00 – 19:00, la CCIR Business Center, Amf. Albastru şi îl va avea ca invitat special pe Prof. Univ. Dr. Valeriu Stoica.

Top 5 probleme practice ale arbitrajului în jurisprudența 2015-2016

Arbitrajul rămâne o modalitate alternativă de rezolvare a litigiilor comerciale pentru că presupune rapiditate, eficiență și reprezintă o importantă ancoră pentru mediul economic. De aceea, este momentul ca arbitrajul să-și reafirme calitățile și să demonstreze din nou că este o cale corectă de rezolvare a disputelor internaționale.

Conferința va fi moderată de domnul Bazil Oglindă, vicepreședintele Curţii de Arbitraj, doctor în drept, conferențiar universitar și avocat.

Evenimentul îşi propune să abordeze, în premieră, în cadrul unei sesiuni de dezbateri interactive, soluții de impact din jurisprudenţa arbitrală a ultimilor ani, care conturează tendințele moderne ale arbitrajului românesc și constituie bune practici ale Curții de Arbitraj.

Conferința li se adresează în principal avocaţilor şi consilierilor juridici din companii de stat şi private și își propune să dezbată cele mai importante subiecte din jurisprudența arbitrală a anilor 2015-2016.

Participanţii vor fi invitați la dezbateri pe temele propuse, alături de arbitrii Curții de Arbitraj.

Evenimentul este organizat de Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, în parteneriat cu CCIR. Această conferinţă este acreditată de INPPA si avocaţii vor primi în urma participării puncte de pregătire profesională.

Pentru detalii referitoare la înscriere sau alte informații legate de eveniment, persoana de contact este: Laurenţiu Pîrnea, e-mail: arbitration@ccir.ro, telefon: 0213190148 sau fax: 021.319.01.26.

Despre Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.