Salonul de recrutare "Cariere de Viitor"

Locul desfasurarii: Piata Romana nr. 6, cladirea Caderea Bastiliei, ASE

Organizator: CariereDeViitor.ro

Salonul de recrutare

Salonul de recrutare "Cariere de Viitor", 17-18 octombrie

Peste 4.000 de oferte de muncă, 70 de societăţi participante !

Vino în weekend şi poate începi de luni !

În cele două zile de salon, 70 de companii te aşteaptă cu peste 4000 de oferte de muncă în 5 sectoare de activitate : marea distribuţie,hotelărie, restauraţie, construcţii, infrastructură, serviicii bancar, consultanţă, IT-Telecom, Auto-Mecanică. Salonul de recrutare „Cariere de Viitor” va avea loc pe 17-18 octombrie in Piata Romana, cladirea Caderea Bastiliei (ASE).

Mai mult decât joburi, cariere ! Experienţă, evoluţie, responsabilitate – împreună în căutarea aceloraşi valori !

Împreună, voi - candidaţii, şi noi - companiile care credem în oameni. Suntem convinşi ca în evoluţia unei companii VOI FACETI DIFERENŢA. Căutăm debutanţi pe care să îi formăm şi să îi păstrăm alături de noi, căutăm specialişti, cărora să le încredinţăm proiecte, căutăm experienţă, dinamismul, ingeniozitatea, ambiţia, entuziasmul vostru. Vă oferim provocări, proiecte, felicitări, dileme, ore suplimentare, responsabilităţi, meeting-uri, dureri de cap, avansări, măriri de salariu, adică toate ingredientele care vor face din voi candidatul perfect la o carieră de viitor.
Ai ocazia să participi la 12 prezentări de societăţi şi la 4 workshop-uri animate de consultanţi în resurse umane şi consilieri de carieră.

Nu ai timp să vizitezi toate standurile ? Treci pe la salon şi depune-ţi CV-ul electronic - toate societăţile expozante vor putea avea acces la el.

Pentru mai multe detalii intra pe www.carieredeviitor.ro

Programul salonului :
Vineri : 10h00 - 20h00
Sambata : 10h00 - 19h00

Raluca MESSAI

Despre CAMERA FRANCEZA DE COMERT, INDUSTRIE SI AGRICULTURA DIN ROMANIA

Reunind aproape 300 de membri, CCIFER a sărbătorit anul trecut 10 ani de activitate in Romania. « Principala misiune a camerei este aceea de promovare a relațiilor franco romane » a declarat Dan Bedros, președinte CCIFER, in deschiderea evenimentului. « Camera are un rol de consiliere si orientare pentru toate societățile franceze instalate in Romania sau cele care doresc sa dezvolte o relație comerciala aici.”

Participare: Intrare libera