TRIMITEȚI COPIII la SPORT !

BUCURESTI - 14 iunie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Sport

Să fii Sănătos a devenit modă și nu necesitate. De cele mai multe ori din prea multă doriță sau împinși de prieteni /societate, cei care vor să facă sport sau mișcare nu iau întotdeauna decizii corecte. Să fie oare de vină fluxul de informatii din care nu stii ce să mai alegi? Să fie faptul că ne uităm în grădina altora după diete, exerciții ,sfaturi si nu a noastra? Ar trebui să începem defapt cu începutul - COPILUL și NEVOIA DE MIȘCARE ! Pentru a fi siguri că mesajul va ajunge în cea mai corectă formă la copii trebuie să ne asigurăm că părinții, adulții, au înțeles cu adevărat importanța acestui fenomen – MIȘCAREA PENTRU SĂNĂTATE! astfel încât să putem transmite mai departe copiilor și generațiilor viitoare necesitatea implementării unui mod de viață sănătos. De aceea am creat JUNIOR SPORT .

"Prevenția trebuie să înceapă din copilarie.Sportul este vital atât pentru a preveni îmbolnăvirea cât și pentru dezvoltarea psihică armonioasă"- Mihai Dragomir coordonator si organizator Junior Sport

 " Prevenția trebuie să înceapă din copilărie.Sportul este vital atât pentru a preveni îmbolnăvirea cât și pentru dezvoltarea psihică armonioasă" 

Mihai Dragomir - coordonator si organizator Junior Sport

Junior Sport este un proiect complex de educație și cultură sportivă pentru copii și tineret. Evenimentul Junior Sport a avut loc sâmbătă 2 iunie în centru comercial Băneasa, inaugurând în același timp și primul numar al revistei JUNIOR SPORT. Revista aduce în paginile ei tradiția sportului, idolii din sport ai copiilor, mari nume și campioni ai sportului dar și informații esențiale pentru părinți și copii despre ce loc trebuie să ocupe sportul în viața lor. Împreună cu Dl Cristian Țopescu, Asociația Junior Sport și Cardio Mix , alături de cei peste 500 de copiii aparținând cluburilor și federațiilor sportive din București – Promotorul Fitnesului în România - Mihai Dragomir , a declarat și a deschis pentru toți cei care au umplut spațiul de mii de metri special amenajat ca ARENA SPORTURILOR - "ORA DE SPORT A ROMÂNIEI pentru COPIII" lansând către toată țara mesajul TRIMITEȚI COPIII LA SPORT ! Au facut mișcare și au practicat diverse sporturi demonstrând participanților cât și celor de acasă prin intermediul camerelor de luat vederi, că Sportul face bine Copiilor !

Elitele sportului românesc ne sunt alături și suțin acest proiect : Cristian Gațu, Carmen Tocală, Corina Ungureanu, Andreea Raducan,Otilia Badescu, Carmen Bunaciu,Florentin Marinescu, Laura Badea, Leonard Doroftei și mulți alții.

Pe parcursul desfăsurării evenimentului în intervalul 10.30 – 16 în incinta centului comercial căt și în Arena Sporturilor amenjată în aer liber au luat contact cu sportul și mișcarea peste 45 de mii de persoane.

 

Despre Cardio Mix - Mike Sport

Junior Sport este un proiect complex de educație și cultură sportivă pentru copii și tineret. Revista JUNIOR SPORT, numeroasele evenimente pe care ne propunem sa le organizăm cu ocazia apariţiei fiecărui număr al revistei, activităţile de pe portalul www.juniorsport.ro vor deveni reale acţiuni de determinare, de educaţie şi cultură sportivă pentru copiii şi tinerii noştri. Sub sloganul TRIMITEŢI COPIII LA SPORT! facem echipă naţională cu părinţii pentru a educa sanatos copii.