Carierejuridice.ro - Primul site cu locuri de munca pentru juristi

Cluj - Napoca - 13 martie 2018

Comunicat tip General in Juridic, Internet, HR

Carierejuridice.ro este primul site din Romania dedicat exclusiv locurilor de muncă in domeniul juridic. Cariere juridice permite adăugarea de anunțuri gratuite pentru principalele profesii din domeniul juridic precum avocat , consilier juridic, expert, jurist , legal advisor , notar, personal auxiliar, practician insolvență, stagiar şi specialist în proprietate intelectuală.

Platforma online carierejuridice.ro asigură o utilizare prietenoasă de pe orice tip de dispozitiv (PC, tabletă, smartphone) și oferă o experiență online simplificată, concretizată în acces rapid la informații şi într-un proces intuitiv de aplicare. Site-ul se adresează atât angajatorilor cât și viitorilor avocați, consilieri juridici , experți sau juriști în căutarea unui loc de muncă sau juriștilor consacrați care doresc o schimbare.

Cariere juridice, Locuri de munca juristi, avocati, consultanti, experti juridici

Cariere juridice, Locuri de munca juristi, avocati, consultanti, experti juridici

Noul website oferă acces rapid și fără reclame la anunțuri, permite căutarea anunțului după locație / categorie / tip contract sau cuvinte cheie și oferă posibilitatea de înregistrare prin intermediul rețelelor sociale Facebook, Google sau LinkedIn, precum și posibilitatea de adăugare anunțuri gratuite / promovate pentru angajatori și aplicare gratuită la anunțuri pentru candidați, blog juridic etc. Site-ul dispune de un certificat de securitate SSL ceea ce asigură un mediu securizat pentru toți utilizatorii.

Angajatorii au posibilitatea de a adăuga doua anunțuri gratuite. Cei care doresc o vizibilitate sporită au la dispoziție mai multe pachete promoționale care includ promovarea anunțului și/sau a companiei precum și o perioadă extinsă de valabilitate.

În ceea ce îi priveşte pe cei care caută locuri de muncă, categoriile de anunțuri acoperă principalele profesii juridice și personalul auxiliar, cei interesați având posibilitatea să aplice pentru posturi de avocat, consilier juridic, consilier probațiune, consilier proprietate industrială, executor judecătoresc, expert, jurist, legal advisor, notar, personal auxiliar, practician insolvență și specialist proprietate intelectuală.

Noua platformă Cariere Juridice , disponibilă atât în limba română cât și în limba engleză, integrează cele mai bune practici și principii de web-design și oferă o experiență de navigare plăcută pentru vizitatorii site-ului nostru, indiferent dacă aceștia sunt sau nu familiarizați cu tehnologia. Ne dorim ca această platformă să aducă un plus de valoare și să devină un instrument cu adevărat util pentru cei interesați de o carieră în domeniul juridic.

Site-ul cariere juridice permite adăugarea de anunțuri pentru toate județele din Romania, cele mai multe anunțuri juridice fiind adăugate in București - Ilfov, Cluj, Iași, Brasov, Sibiu, Alba si Timisoara. 

Carierejuridice.ro – Înclină balanța în favoarea ta!

Site web: www.carierejuridice.ro

Facebook: https://www.facebook.com/carierejuridice.ro

Twitter: https://twitter.com/carierejuridice

Despre Cariere Juridice

Cariere juridice este primul site cu locuri de munca pentru juristi, avocati, notari, consultanti. Adauga anunturi juridice gratuit, aplica cu CV'ul tau!