Revelion 'Nuit Blanche @ Carol Parc Hotel'

BUCURESTI - 29 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Petreceti o noapte alba in cea mai aclamata locatie din Bucuresti: Carol Parc Hotel. Restaurantul nostru va fi deschis toata noaptea si va va astepta cu meniuri delicioase, intr-o atmosfera de vis, de unde puteti admira desfasurandu-se sub privirea dvs si a celor dragi spectacolul de lumini al orasului.

Extravaganta de bun gust, rafinamentul si luxul desavarsit si-au pus amprenta pe toate evenimentele ce au avut loc la Carol Parc Hotel in primul sau an de la deschidere. Nimic nu s-a comparat intre evenimentele din oras cu Noaptea Stelelor / Night of The Stars – Revelionul anului trecut la Carol Parc Hotel, cum nimic nu se va compara cu Noaptea Alba / Nuit Blanche – Revelionul de anul acesta.

Locatia de vis, muzica de buna calitate, meniul haute-cuisine si selectia de bauturi va invita la o noapte in care nimeni nu doarme, ci doar se distreaza, se bucura de un an implinit si paseste elegant, cu dreptul intr-un An Nou.

Va oferim delicatese precum: tartar de somon, caviar, frigarui de creveti, biban de mare cu sos de sampanie sau frigarui cu peste spada, piept de rata cu praz caramelizat, muschi de vitel breze cu sos de cognac sau cotlet de porc marinat si deserturi imbietoare precum Semifreddo sau Coup – Jacques.

Lasati-va fermecati de cea mai frumoasa priveliste asupra Bucurestiului, spectaculoase focuri de artificii si muzica de calitate intreaga noapte. Alegeti, dupa preferinte, meniul festiv propus de noi (70 Euro / persoana) sau comandati à la carte din meniul haute-cuisine al faimosului Restaurant Poem.

Despre CAROL PARC HOTEL

Oferta noastra se adreseaza tuturor celor care doresc sa se simta bine, sa socializeze si sa aiba intregul oras la picioare pentru o noapte. Puteti face rezervari sau va puteti decide in ultimul moment asupra petrecerii unei nopti in hotelul starurilor.
Va asteptam!Pentru informatii si rezervari: 021/3363377, 021/5693377, 0744343558
info@carolparchotel.ro, www.carolparchotel.roinfo@carolparchotel.ro