Tu si dragostea ta la Carol Parc Hotel- Sarbatoreste Valentine's Day in cel mai romantic hotel

BUCURESTI - 7 februarie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

CAROL PARC HOTEL/Palatul Suter, locatia care stie sa protejeze si sa sarbatoreasca dragostea te ajuta sa ii arati jumatatii tale cat de mult inseamna pentru tine! Daca iubesti navalnic sau cuminte, daca pasiunea te implineste sau te mistuie, daca dragostea ta are o zi, o luna, sau o viata rezerva-ti un loc laCAROL PARC HOTEL/ Palatul Suter pentru un week-end sau pentru o seara romantica! Tu cum alegi sa te re-indragostesti?

Cina Romantica in Restaurantul POEM/Carol Parc Hotel

" Sunteti invitati sa va sarbatoriti dragostea in Carol Parc Hotel! Noi am pregatit toate ingredientele pentru o seara romantica memorabila, am creat un meniu care va va rasfata toate simturile iar dragostea pluteste in aer! Asadar voi cum alegeti sa va re-indragostiti?"

Sylvia Schlie Petre- CEO & Owner Carol Parc Hotel

CAROL PARC HOTEL face in februarie trei propuneri romantice de sarbatorire a dragostei:

O evadarea perfecta in weekendul indragostitilor 11-14 februarie in locatia  discreta, si eleganta  a fostului Palat Suter cu  camerele si apartamentele sale unice, incepand cu 663 Ron/noapte (158 Euro): camera princiara cu vedere asupra intregului oras, sampanie, flori, fructe si ciocolata va intampina la sosire, cina romantica este servita in camere sau in restaurant iar micul dejun este servit in pat, cadourile vor armoniza dorintele iar muzica live va umple atmosfera!

O cina romantica ce a fost creata sa rasfete cele mai rafinate gusturi dar si pentru a trezi toate simturile! O dovada de rafinament  culinar imaginata ca o promisiune  pentru o seara pasionala: Meniuri  incepand cu 163 Ron (39 Euro), Rezervari pentru ora 18.30 si 21.30 la 021.336 33 77. Valabil in perioada 11-15 februarie 2011

Un ritual modern de seductie:  pregatirea mesei impreuna cu jumatatea ta din cele mai afrodisiace  ingrediente alese de Chef Mihai Ionita, in cadrul unui Haute Gourmet Cooking Lesson in 12 Februarie incepand cu ora 12.00 (200 ron/persoana, 380 ron/cuplu). Sampania Schlumberger Gold va armoniza discret dupa-amiaza iar meniul propus va invita sa va redescoperiti: Croissant de Camembert- usor prajit, sos de fructe de padure si confit de castravete & salata, Mediteraneane ”Cozze ripiene” – Midii umplute si Fondant din piure de castane.

Sunteti  invitati sa va sarbatoriti iubirea in Carol Parc Hotel! Noi am pregatit toate ingredientele pentru o seara romantica memorabila, am creat un meniu care va va rasfata toate simturile iar dragostea pluteste in aer! Asadar, cum alegeti sa va re-indragostiti?" Sylvia Schlie Petre- CEO & Owner Carol Parc Hotel

Oferta completa pentru intreaga perioada poate fi accesata la www.carolparchotel.ro, pe profilul de FaceBook CAROL PARC HOTEL si pe HAUTE GOURMET.

Pentru detalii: info@carolparchotel.ro, tel: 021- 336 33 77 sau www.carolparchotel.ro

l

Despre Carol Parc Hotel

Carol Parc Hotel este unanim recunoscut ca cea mai prestigioasa locatie hospitality din Bucuresti si singurul boutique hotel de 5 stele din Romania. Un mic palat cu 17 camere si apartamente, fiecare avand un design unic, Restaurantul Poem, comfortabilul Piano Club si Bellevue Bar, un cochet foisor privat si o Sala de consiliu. Desemnat de catre Uniunea Arhitectilor din Romania drept \\\\\\\' Cea mai buna restaurare a anului \\\\\\\', Carol Parc Hotel este de asemenea unul din cele doua hoteluri de lux din Europa de est, inclus in prestigioasa “Condé Nast Hot List: the 130 BEST hotels in the world.”

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/carol-parc-hotel1/tu-si-dragostea-ta-la-carol-parc-hotel-sarbatoreste-valentines-day-in-cel-mai-romantic-hotel